20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy AI: Θα φτάσει σύντομα σε 100 εκατομμύρια users!

    Ένα από τα πιο δυνατά features του Galaxy S24 (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ) ως γνωστόν δεν είναι άλλο από το Galaxy AI, το οποίο επιχειρεί να φέρει μια νέα εποχή στα smartphones, αλλάζοντας το User Experience. Σύμφωνα με την Samsung, το Galaxy AI που ενσωματώνει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που σας έχουμε περιγράψει και βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη δεν θα είναι ένα αποκλειστικό προνόμιο της νέας ναυαρχίδας, αλλά θα κυκλοφορήσει μέσω update και σε άλλα μοντέλα της Samsung. Συγκεκριμένα, ήδη έχει ξεκινήσει το rollout από σήμερα 28/3 για την οικογένεια των S23 (μαζί με την S23 FE), καθώς επίσης και στα Galaxy Z Fold5, Z Flip5 και τα Galaxy Tab S9.

    Μόλις ολοκληρωθεί το rollout του update υπολογίζεται ότι θα έχει φτάσει σε 100 (και πλέον) εκατομμύρια users. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ορισμένες φήμες, οι οποίες θέλουν την Samsung να μην μένει μόνο στις παραπάνω συσκευές, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε να γίνεται διαθέσιμο και σε άλλες συσκευές όπως είναι για παράδειγμα η σειρά Galaxy S22. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, πρόθεση του κορεατικού γίγαντα της τεχνολογίας είναι να καταστήσει τα AI features κτήμα όσο των δυνατών περισσότερων users γίνεται. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πολλές από τις παραπάνω λειτουργίες που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη είναι αποκλειστικά διαθέσιμες σε συσκευές της Samsung και της Google (μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν θα δούμε και άλλες συσκευές να λαμβάνουν την AI-based περιποίηση).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles