18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Galaxy Z Flip 5: Νέα διαρροή αποκαλύπτει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη

    Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα τις foldable τον επόμενο μήνα στη Σεούλ, στο πλαίσιο του επερχόμενου Unpacked event. Μεταξύ των συσκευών που αναμένονται, είναι φυσικά και το νέο Galaxy Z Flip που γνωρίζουμε ότι θα έχει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. Τώρα όμως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το πόσο μεγαλύτερη θα είναι η εξωτερική οθόνη του Z Flip 5, όταν τελικά θα φτάσει στην αγορά.

    Σύμφωνα με το MySmartPrice που επικαλείται το The Verge, το κινητό έρχεται με secondary οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού μέρους της συσκευής όταν είναι διπλωμένη. Το MySmartPrice δεν μοιράστηκε το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης, αλλά κρίνοντας από το render, είναι σημαντικάμεγαλύτερο από αυτή των 1,9 ιντσών που βρίσκεται στο Z Flip 4. Επιπλέον, φαίνεται ότι η Samsung έχει βρει έναν πιο κομψό τρόπο για να διαμορφώσει την οθόνη γύρω από την κύρια συστοιχία κάμερας του Z Flip 5. Φυσικά, μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη θα διευκόλυνε το frame των selfies με την κύρια κάμερα του Z Flip, αλλά υπάρχουν και ορισμένα πιθανά μειονεκτήματα.

    Πρώτον, μια μεγαλύτερη δευτερεύουσα οθόνη θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Z Flip 5, εκτός εάν η Samsung εξοπλίσει το τηλέφωνο με μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια μικρή εξωτερική οθόνη είναι μέρος της ελκυστικότητας του Z Flip 4. Η ελάχιστη λειτουργικότητα που προσφέρει είναι ένας καλός τρόπος για να αποσυνδεθεί ο χρήστης εν μέρει από τους τυπικούς περισπασμούς που συνοδεύουν ένα smartphone, ενώ εξακολουθεί να έχει εύκολη πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες.

    Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Z Flip 5, μαζί με το Galaxy Z Fold 5, στα τέλη Ιουλίου. Θα μάθουμε τότε αν το τελευταίο αναδιπλούμενο flip τηλέφωνο της εταιρείας έχει τελικά μεγαλύτερη οθόνη.

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles