19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η σειρά Lumia της Nokia αναβαθμίζεται με νέες εφαρμογές και παιχνίδια τον Ιούλιο

    Από την σκηνή του Windows Phone Summit, όπου έγινε η παρουσίαση του λειτουργικού Windows Phone 8 ο Kevin Shields από τη Nokia, ανακοίνωσε κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά που θα λάβουν σε αναβάθμιση οι κάτοχοι της σειράς Lumia, καθώς, όλη η σειρά, ΔΕΝ θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 8.

    Οι κάτοχοι της σειράς Lumia είναι σε καλύτερη «θέση» απ’ ότι φαίνεται, από άλλους χρήστες Windows Phone 7.5 που αγόρασαν τις συσκευές τους φέτος, οι οποίοι, η μόνη αναβάθμιση που θα δουν, θα είναι η αλλαγή στην οθόνη έναρξης.

    Για τους κατόχους Lumia η Nokia ανακοίνωσε πως μέσα στον Ιούλιο, θα δουν τις εξής αλλαγές και εφαρμογές στις συσκευές τους, μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης 7.8:

    Νέα εφαρμογή κάμερας

    Η νέα εφαρμογή βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία της κάμερας της συσκευής, με δυνατότητες λήψης ομαδικών φωτογραφιών, με γρηγορότερη λήψη, δυνατότητα πανοραμικών φωτογραφιών, αλλά και self timer για να μπορούν οι χρήστες να «προγραμματίζουν» το τηλέφωνό τους να βγάζει φωτογραφίες και να βρίσκονται κι εκείνοι στο στιγμιότυπο.

    Οι χρήστες Lumia επιτέλους θα μπορούν να «στέλνουν» τις επαφές τους, πράγμα που δεν μπορούσαν να το κάνουν μέχρι τώρα στα Windows Phone. Έτσι, θα μπορούν να επιλέγουν μία επαφή με τα στοιχεία επικοινωνίας και να τα στέλνουν σε άλλη επαφή, είτε με SMS, είτε με email.

    Μετρητές

    Οι μετρητές είναι ένα εργαλείο που προσφέρει η Nokia, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις καταναλώσεις τους, είτε σε λεπτά ομιλίας, είτε σε όγκο δεδομένων.

    Play To

    Η εφαρμογή Play To, δίνει την δυνατότητα να μοιράζεστε το περιεχόμενο του τηλεφώνου σας σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή υπάρχει στο δίκτυό σας, όπως την τηλεόραση, ή τις συσκευές αναπαραγωγής Blu-Ray. Η εφαρμογή Play To είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο Marketplace των Windows Phone.

    Παιχνίδια και εφαρμογές από τη Zynga

    Αγαπάτε Zynga και Zynga δεν σημαίνει μόνο Texas Hold ‘em Poker. Από το φθινόπωρο, οι χρήστες της σειράς Lumia θα μπορούν να κατεβάσουν την πολύ δημοφιλή εφαρμογή Draw Something, αλλά και το παιχνίδι Words With Friends.

    Αναβάθμιση στο λογισμικό για τα Nokia Lumia 800 και το Lumia 710

    Τα δύο τηλέφωνα θα λάβουν μία αναβάθμιση μέσα από την πλατφόρμα Zune με νέα χαρακτηριστικά, όπως τον διαμοιρασμό μέσω Internet, την λειτουργία Flip to Silence, αλλά και το streaming περιεχομένου. Η αναβάθμιση αυτή, σύμφωνα με τη Nokia θα δοθεί στην διάθεση των χρηστών από την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

    Πηγή: Nokia Conversations

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles