14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    HTC. “Χλιαρή” παρουσία στη Βαρκελώνη, περιμένοντας την 25η Μαρτίου και το “All New HTC One 2014” (first teaser video)

    H HTC έχει ένα καλό και ένα κακό… Εντυπωσιάζει με τα προϊόντα της, δεν τα καταφέρνει όμως εξίσου καλά με το… marketing. ¨Εχει δημιουργήσει μία ναυαρχίδα, το HTC One, κατά κάποιους ασυναγώνιστη, ωστόσο οι κινήσεις προώθησης των προϊόντων της ενίοτε δεν είναι οι ιδανικές. Η εταιρεία “έδωσε και δεν έδωσε” το “παρών” στο MWC 2014, μεταφέροντας το ενδιαφέρον των fans της όσον αφορά νέες ανακοινώσεις για την 25η Μαρτίου, οπότε και θα παρουσιαστεί τοAll New HTC One 2014 (αυτό λέγεται ότι θα είναι το όνομά του, αλλά ας περιμένουμε το… λανσάρισμα για σιγουριά).

    Peter-Chou-Cher-Wang-HTC-Barcelona

    Έως τότε, στη συνέντευξη τύπου της στη Βαρκελώνη, η Cher Wang και ο Peter Chou περισσότερο επικεντρώθηκαν στο ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το καλύτερο smartphone στον κόσμο (αλλά σε ένα μήνα από σήμερα), παρά στα ίδια τα προϊόντα που ανακοίνωσαν στο MWC 2014. Τα ίδια τα HTC Desire 816 και 610 έλαμψαν δια της απουσίας τους από τα… hands-on των δημοσιογράφων, καθώς το μεν πρώτο ήταν διαθέσιμο μόνο για φωτογραφίες από τους υπεύθυνους της εταιρείας, το δε δεύτερο εξαφανισμένο. Είναι προφανές πως οι Ταϊβανέζοι ποντάρουν μόνο στο δικό τους ξεχωριστό event και ελπίζουμε η συσκευή που θα ανακοινώσουν να αποζημιώσει τους fans της εταιρείας. Γιατί όχι άλλωστε, καθώς οι πληροφορίες που διαρρέουν μιλούν για δυνατά χαρακτηριστικά.

    all-new-htc-one-teaser

    Το All New HTC One 2014 είναι το επόμενο δυνατό project της εταιρείας, πάντως, και ενόψει της παρουσίασης της 25ης Μαρτίου έχει αρχίσει να προβάλλεται με teaser videos. Το πρώτο από αυτά έκανε την εμφάνισή του χθες και προβάλλει την τεχνολογία ήχου BoomSound της εταιρείας, η οποία όπως φαίνεται θα βελτιωθεί πολύ στη νέα ναυαρχίδα της. Το ίδιο το βιντεάκι μας κούρασε λίγο η αλήθεια και, αν τα επόμενα συνεχίσουν σε αυτό το …στιλ, μάλλον απλά θα περιμένουμε την ανακοίνωση χωρίς να επικεντρωθούμε σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση, λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει έως το λανσάρισμα της συσκευής που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει επάξια το HTC One, μία συσκευή, που, μεταξύ άλλων, είναι και το smartphone της χρονιάς, σύμφωνα με τα βραβεία του GSM Association.

    Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που μας παραχώρησε η HTC στο πλαίσιο του MWC 2014 σχετικά με τα προϊόντα που ανακοίνωσε αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles