22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    HTC First. Τι συμβαίνει με το “Facebook Phone”;

    Όπως ανακοίνωσε το βρετανικό δίκτυο της ΕΕ, το HTC First, το λεγόμενο “Facebook Phone”, που ανακοινώθηκε παράλληλα με το λανσάρισμα του Android launcher Facebook Home, δε θα κυκλοφορήσει τελικά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και οι προπαραγγελίες που έχουν γίνει γι’ αυτό θα ακυρωθούν.

    htc-first

    Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί τις φήμες που θέλουν την AT&T να σταματάει τη διάθεση της συσκευής και στην αμερικανική αγορά, λόγω χαμηλών πωλήσεων.

    Το HTC First, μία mid-range πρόταση, χωρίς κορυφαία χαρακτηριστικά, που αποτελεί όμως τη μόνη συσκευή της αγοράς που έρχεται με προεγκατεστημένο το Facebook Home, δε φαίνεται να πετυχαίνει το στόχο της, ωστόσο από τα έως τώρα “δείγματα” βλέπουμε πως και το Facebook Home από μόνο του θέλει δρόμο ακόμη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών. Και όπως διαβάζουμε, το Facebook το έχει αυτό υπόψη του και σκοπεύει να κάνει κινήσεις για να βελτιώσει την εμπειρία του μέσα στους επόμενους μήνες.

    Οι Ταϊβανέζοι, πάντως, σε μία περίοδο που φαίνεται να έχουν ζοριστεί από αυτή και από άλλες εξελίξεις, έχουν και ένα λόγο να χαρούν… Πρόκειται για την ανακοίνωση των 5 εκατομμυρίων αποστολών για το One, τη νέα τους “ναυαρχίδα” που κάνει τη διαφορά στην αγορά. Για να δούμε, αυτή η επιτυχία θα αποτελέσει ένα δυναμικό restart για την HTC τους επόμενους μήνες;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles