17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Huawei Watch Series 3: Θα σας κάνει να «ξεχάσετε» το smartphone σας!

    Πολυτέλεια, φινέτσα, elegant σχεδιασμός, τεχνολογική υπεροχή που φλερτάρει με το «επαναστατικό», καινοτομία… είναι ορισμένες από τις λέξεις με τις οποίες μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το Watch 3, το νέο high-end smartwatch της Huawei. Τα Watch 3 και Watch 3 Pro που αποτελούν την οικογένεια των Watch 3, δημιουργήθηκαν για να αλλάξουν όχι μόνο τον τρόπο που βιώνουμε την τεχνολογία, αλλά και για να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε πλήρως την σχέση που εδώ και χρόνια αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα smartwatch και σε ένα smartphone…

    Ναι, μέχρι πρότινος στο μυαλό μας πάντοτε το smartwatch ήταν «αναγκασμένο» να λειτουργεί ως μία «προέκταση» του smartphone μας. Μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό, αλλά σίγουρα ο ρόλος του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… υποβαθμισμένος σε σχέση με τη σημασία που αποδίδουμε στο κινητό μας τηλέφωνο. Ωστόσο, με το Watch 3, η Huawei όχι μόνο αλλάζει πλήρως τον τρόπο λειτουργίας του smartwatch, αλλά και τη φιλοσοφία που το περιβάλλει, καθώς μεταφέρει πολλές από τις λειτουργίες από την οθόνη του smartphone στον… καρπό μας! Και εάν πριν από καιρό κάποιοι θα σας κοίταζαν με μισό μάτι εάν τους λέγατε ότι το smartwatch σας θα μπορούσε να λειτουργήσει με αυτόνομο και ανεξάρτητο τρόπο, τώρα πλέον τα πράγματα άλλαξαν, με τη Huawei να γράφει ιστορία για μια ακόμη φορά!

    Με ένα Watch 3 στον καρπό σας, μπορείτε να κάνετε πολλά παραπάνω από όσα φανταζόσασταν, χωρίς να απαιτείται η χρήση του smartphone σας! Ειδικότερα, το Watch 3 μπορεί να πραγματοποιεί ανεξάρτητες κλήσεις! Ναι, σωστά διαβάσατε (και δεν σας γελούν τα μάτια σας), καθώς μπορείτε να δεχθείτε και να πραγματοποιήσετε eSIM κλήσεις εύκολα και απλά μέσα από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Ανά πάσα ώρα και στιγμή και οπουδήποτε κι εάν βρίσκεστε, το ρολόι σας χρησιμοποιώντας το ίδιο συμβόλαιο κινητής σας βγάζει μια καλή από τη δύσκολη θέση. Παράλληλα, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να συνδέσετε τα TWS ακουστικά σας και θα δέχεστε και θα πραγματοποιείτε τα τηλεφωνήματα σας… loud and clear (όχι ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε και μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου του ρολογιού, θυμίζοντας για λίγο τον Ιππότη της Ασφάλτου).

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις που προσφέρει η ανεξάρτητη φύση του Watch 3 δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε να μεταβείτε στο AppGallery της Huawei και να εγκαταστήσετε με “direct” τρόπο μια σειρά από εφαρμογές στο ρολόι σας. Από άθληση και υγεία, ταξίδια, διασκέδαση και social media, αρκετά από τα apps που βρίσκονται στο store της Huawei μπορούν πλέον να «φιλοξενηθούν» απευθείας στο ρολόι σας, καλύπτοντας έτσι κάθε πτυχή της καθημερινότητας σας. Και οι high-tech διευκολύνσεις που προσφέρει το high-end ρολόι της Huawei δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία gesture control (έλεγχος με χειρονομίες), χωρίς καν να χρειαστεί να μπείτε στον κόπο να «εμφανίσετε» το κινητό σας τηλέφωνο. Για παράδειγμα, εργάζεστε ή είστε απασχολημένος σε κάποιο meeting και έχετε μια εισερχόμενη κλήση; Δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την αντίστοιχη χειρονομία είτε για την αποδοχή είτε για την απόρριψη της.

    Με το Watch 3 καμία μέρα δεν θα είναι ποτέ ξανά «βαρετή», καθώς η ύπαρξη μιας ειδικά σχεδιασμένης 3D rendering engine, σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε και να εξερευνήσετε καλύτερα τα watch faces που είναι διαθέσιμα στο store (υπολογίστε περισσότερα από 6.000 και πλέον Watch faces στο store). Φυσικά, ακόμη και την αγαπημένη σας μουσική μπορείτε να την «περάσετε» στο ρολόι σας και έτσι να την έχετε για πάντα μαζί σας, απελευθερώνοντας σημαντικά τον αποθηκευτικό χώρο του smartphone σας.

    Κάθε πτυχή της καθημερινότητας σας αλλάζει με την cool και premium πρόταση της Huawei, η οποία λειτουργεί εκτός από ένα mini-powerhouse λειτουργιών και ως ένας υπερπολύτιμος σύμβουλος υγείας. Με 100+ ειδικά προγράμματα άσκησης, δυνατότητα για συνεργασία πολλαπλών συσκευών, παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος μέσω ειδικών sensors και εξελιγμένων αλγορίθμων, αλλά και ανίχνευση πτώσης του χρήστη και SOS button (που ενεργοποιεί μια επαφή έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση κινδύνου), το Watch 3 κάνει πολλά περισσότερα από το «μέσο» smartwatch!  

    Χωρίς αμφιβολία, το νέο εκπληκτικά εξελιγμένο και premium smartwatch της Huawei θα σας κάνει ακόμη και να… “ξεχάσετε“ το smartphone σας! Και επειδή η Huawei δεν μας αφήνει ποτέ παραπονεμένους, μπορείτε να αποκτήσετε τα δύο μοντέλα της σειράς, σε δύο εκπληκτικές προσφορές: εάν προτιμήσετε το Watch 3 θα πάρετε και δώρο τα FreeBuds 4i, ενώ εάν διαλέξετε το Watch 3 Pro, τότε θα κάνετε δικά σας τα Freebuds Pro! Τέτοιο offer απλώς δεν χάνεται! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles