20.6 C
Athens
Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
More

  Η Ericsson παρουσιάζει το 5G, Internet of Things και το cloud Innovation στο MWC 2016

  Εμπειρογνώμονες της Ericsson θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα από επιδείξεις, παρουσιάσεις και σεμινάρια στην Αίθουσα 2, Περίπτερο 2N60, Fira Gran Via. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν παρουσιάσεις 5G πρωτοτύπων ραδιοδικτύου, κυψελοειδές IoT και επιδείξεις cloud RAN, καθώς και Telehaptic ελέγχου, ρομποτική cloud 5G, connected water και το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης, να αναδεικνύει το μέλλον της τεχνολογίας. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν επίσης hands-on επιδείξεις Δικτύων, Μετασχηματισμένων IT, Media, Βιομηχανιών και τομείς Διαδικτυωμένης Κοινωνίας.

  ericsson-mwc2016

  Στο Mobile World Congress (MWC) 2016 η Ericsson θα παρουσιάσει πώς διαμορφώνει τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία, αλλά και πως μετατρέπει εξαιρετικές ιδέες σε παγκόσμια πραγματικότητα.

  Από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου, 2016 στη Βαρκελώνη, εξειδικευμένο προσωπικό της Ericsson θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα επιδείξεων, παρουσιάσεων και σεμιναρίων.  Θα γίνει έτσι φανερό, με ποιους τρόπους η Ericsson συμβάλει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας, στο μετασχηματισμό των βιομηχανιών ώστε να προσδίδουν μεγαλύτερη αξία και στη βελτίωση της κοινωνίας, μέσω της βιώσιμης ανάπτυξης.

  Μερικές από τις highlights παρουσιάσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες στην αίθουσα της Ericsson (Αίθουσα 2, Περίπτερο 2N60, Fira Gran Via) στο MWC 2016 περιλαμβάνουν:

  5G

  • 5G πρώτυπα ραδιοδικτύου: Το δεύτερο στάδιο του βραβευμένου προγράμματος δοκιμών 5G ραδιοδικτύου της Ericsson, το οποίο περιλαμβάνει τα 5G πρωτότυπα, σχεδιασμένα για δοκιμές παρόχων το 2016, θα λειτουργεί ζωντανά, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις, με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως “Massive MIMO” και παρακολούθηση πορείας.
  • 5G για βιομηχανίες: Η Ericsson εργάζεται στενά με τους συνεργάτες της για την ανάπτυξη 5G δικτύων, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των βιομηχανικών εφαρμογών. Τα αποτελέσματα αυτών των συνεργασιών θα παρουσιαστούν, μαζί με τις αρχικές ιδέες και πρωτότυπα, τα οποία υποστηρίζουν τον ΤΠΕ μετασχηματισμό τωντομέων των ης κατασκευών και της αυτοκινητο-βιομηχανίας.
  • Telehaptic έλεγχος: οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα πρωτότυπο σύστημα, ημι-αυτόνομου,-εξ αποστάσεως-ελέγχου πτήσης τηλεκατευθυνόμενων ελικοπτέρων. Με την προσθήκη χαρακτηριστικών ανάδρασης αισθημάτων αφής σε βίντεο και ήχο, οι χρήστες θα αισθάνονται το ελικόπτερο να κινείται, αλλά και να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του. Η επίδειξη αποτελεί μέρος της συνεχούς έρευνας της Ericsson σε ευκαιρίες που δημιουργούνται από το μετασχηματισμό της βιομηχανίας, χάρης τα δίκτυα 5G.
  • Network slicing: Δημιουργούμε ένα δίκτυο, το οποίο να μπορεί να υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές βιομηχανίες – και εδώ παρουσιάζουμε το πώς, με σημαντικές αναφορές στην SK Telecom και το στόχο της να δημιουργήσει έναν 5G έτοιμο δίκτυο κορμού

  Internet of Things (IoT)

  • Κυψελοειδές IoT: Οι ηγετικές κυψελοειδείς λύσεις IoT, χαμηλής ισχύος, ευρείας έκτασης (LPWA) της Ericsson, θα παρουσιαστούν ζωντανά, συμπεριλαμβανομένων των Narrowband IoT (NB-IoT), LTE-M (Cat M) και EC-EGPRS/EC-GSM (Extended Coverage) για μαζικές IoT εφαρμογές. Οι λύσεις αυτές θα τροφοδοτήσουν επίσης επιδείξεις βιομηχανικών εφαρμογών , με επίκεντρο τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, μεταφορές, αλλά και τη γεωργία.
  • Λύσεις IoT : Η Ericsson θα παρουσιάσει τον τρόπο δημιουργίας και αποτελεσματικής διαχείρισης IoT δικτύων, που συνδυάζει συσκευές, απευθείας συνδεδεμένες σε ένα σύστημα 5G, με συσκευές που συνδέονται μέσω ραδιοκυμάτων μικρής εμβέλειας και τριχοειδών πυλών εισόδου, καθώς και ζωντανή επίδειξη του Virtual Evolved Packet Core (EPC) για Massive IoT. Σχετική παρουσίαση θα επιδείξει πώς η επερχόμενη τεχνολογία χαμηλής ενέργειας Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τριχοειδή συνδεσιμότητα σε ένα έξυπνο σπίτι.

  Cloud

  • Evolution to Hyperscale IT infrastructure: Το Hyperscale Datacenter System 8000 της Ericsson – μία νέα γενιά συστημάτων datacenter, τα οποία χρησιμοποιούν αρχιτεκτονική διαχώρησης HW, για την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων – θα παρουσιαστεί, μαζί με τα πιο πρόσφατα προϊόντα cloud της Ericsson.
  • Cloud RAN: Η παρουσίαση του Cloud RAN, της Ericsson, που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά, θα συμπεριλαμβάνει τη λειτουργικότητα της ραδιοπρόσβασης ς, η οποία θα απεικονίζεται εικονικά μέσω απομακρυσμένων διακομιστών COTS, που βρίσκονται στη Σουηδία. Θα παρουσιαστεί επίσης, η νέα αρχιτεκτονική Elastic RAN, της Ericsson, η οποία επιτρέπει σχεδόν απεριόριστες διασυνδέσεις baseband.
  • Η μετάβαση στο NFV: Η Ericsson θα παρουσιάσει τον end-to-end ρόλο της στις Εικονικές Λειτουργίες Δικτύου(NFV), συμπεριλαμβανομένης της δικτύωσης, που βασίζεται σε λογισμικά (SDN) και την εξέλιξη προς το 5G-ready δίκτυο κορμού. Οι λύσεις που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν το vEPC, vIMS και vUDC, καθώς και το Ericsson Cloud Manager.

  Περισσότερα θέματα παρουσιάσεων της Ericsson στο MWC 2016 περιλαμβάνουν:

  Networks

  • Enriched VoLTE and WiFi calling for multidevice: Ericsson και Sony θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες καταναλωτικές και επιχειρηματικές υπηρεσίες επικοινωνίας, βάση της τεχνολογίαςVoLTE. Επιπλέον, η Ericsson θα παρουσιάσει την επέκταση φωνητικών υπηρεσιών σε tablets, υπολογιστές και άλλες προσωπικές συσκευές, σε συνεργασία με τους κατασκευαστές τωνς συσκευών.
  • Gigabit LTE : Η απόδοση δικτύου και συσκευής, έως και 1Gbps θα παρουσιαστεί ζωντανά, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από τρείς Component Carrier Aggregation, 4X4 MIMO και 256 QAM, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με τις τελευταίες συσκευές. Το Ericsson Lean Carrier θα παρουσιαστεί επίσης.
  • Ericsson Radio System: Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστούν τρία νέα προϊόντα ασύρματης-πρόσβασης, για την υποστήριξη 4X4 MIMO, καθώς και νέων ζωνών ραδιοφάσματος και ανακατανομής φάσματος. Θα γίνει επίσης επίδειξη των νέων multi-gigabit δυνατοτήτων και νέων προσθηκών multiband μικροκυμάτων, οι οποίες καλύπτουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις backhaul, όπως και της ενσωμάτωσης ραδιό-μετάδοσης, με τη χρήση του Router 6000.
  • Indoor small cells: Η Ericsson θα παρουσιάσει ένα νέο εργαλείο σχεδιασμού εσωτερικού ραδιοδικτύου, σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους παρόχους να μειώσουν δραστικά το χρόνο παροχής υπηρεσιών, σε λύσεις εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων των Ericsson Radio Dot System και Pico RBS.
  • App Experience Optimization: Η παρουσίαση μίας νέας υπηρεσίας, η οποία επιτρέπει στους πάροχους να κατανοήσουν ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για τους καταναλωτές, πώς να τους μετρήσουν και σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβούν για τη βελτίωση της απόδοσης του δικτύου, όπου χρειάζεται.

   

  • 3G απόδοση και αποτελεσματικότητα: Η Ericsson θα επιδείξει 3G WCDMA καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων των Flow of Users, Zero Touch και Intelligent Antenna Sharing, οι οποίες καθιστούν ταχύτερη και αποδοτικότερη για τους πάροχους, την παροχή κινητής ευρυζωνηκότητας προς όλους.

  Transformative IT

  • Επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό: το λογισμικό BSS για την υποστήριξη λειτουργίας ευέλικτων ψηφιακών μοντέλων, θα είναι επίσης στην εκδήλωση.

  Media

  • Timeshifted video: Η Ericsson θα παρουσιάσει μία DVR λύση Cloud, η οποία θα επιτρέπει στους παρόχους να μεταφέρουν τις διαδικασίες αποθήκευσης και media εγγραφών, σε ένα κέντρο λειτουργίας δικτύου ή στο cloud.

  Industries

  • Mobile financial services: Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη λύσεων διασύνδεσης της Ericsson, οι οποίες εξασφαλίζουν τη συμβατότητα μεταξύ πάροχων ηλεκτρονικών πληρωμών και καθιερωμένων δικτύων πληρωμών.
  • Έξυπνες και βιώσιμες πόλεις: Βιομηχανικές λύσεις συνενώνοντε για την επίλυση ουσιαστικών ζητημάτων των αστικών πόλεων , όπως ασφάλειας, αποτελεσματικότητας, ανθεκτικότητας, ανάπτυξης και ολιστικού σχεδιασμού.
  • Ericsson Emergency Response – δυνατότητες ενός σύγχρονου κέντρου επιχειρήσεων για την υποστήριξη υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, με αποτελεσματικό χειρισμό του συμβάντος και διυπηρεσιακή συνεργασία, με όλα τα κρίσιμης σημασίας δίκτυα.
  • Αυτοκίνητο ηλιακής ενέργειας: Η Ericsson θα παρουσιάσει πώς μια εφαρμογή που στηρίζεται στο Connected Traffic Cloud βοήθησε την ομάδα ηλιακής ενέργειας/Solar Team του Αϊντχόφεν, Stella Lux να κερδίσει το βραβείο Cruiser Class του 2015 World Solar Challenge- ενός αγώνα τριών χιλιομέτρων κατά μήκος της Αυστραλίας.
  • Αυτόνομη οδήγηση: Η Ericsson στηρίζει την ενέργεια της Volvo Cars, Concept C26, το οποίο διερευνά την εμπειρία πολυμέσων σε αυτόνομα οχήματα, καθώς και το πρόσφατο λανσάρισμα του Volvo S90 με το κορυφαίο σύστημα πληροφόρησης του οδηγού, αλλά και συνδεδεμένων υπηρεσιών. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στην εκδήλωση.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles