20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Nokia και οι “κακίες” για τα νέα iPhone…

    Έχουμε γράψει πολλές φορές πως η Nokia είναι ιδιαίτερα επιθετική στον τρόπο που βλέπει τον ανταγωνισμό. Δεν είναι λίγες οι διαφημίσεις της, τελευταία, που τα βάζουν με ανταγωνιστικά μοντέλα των νέων Lumia με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.

    Ακόμη και μετά την εξαγορά από τη Microsoft, οι Φινλανδοί συνεχίζουν να “τη λένε” στους ανταγωνιστές τους, με πρόσφατο παράδειγμα την εικόνα στην οποία ένα Samsung Galaxy σπάει όπως το Kit Kat.

    Τώρα, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων iPhone, η Nokia ξαναχτυπά με δύο “επιθετικά” tweets στο λογαριασμό της @Nokia_UK.

    nokia-slaps-apple

    Στο ένα η φινλανδική εταιρεία “υποδέχεται” το νέο iPhone 5C με μία φωτογραφία των πολύχρωμων Lumia, το motto “Η μίμηση είναι η καλύτερη μορφή κολακείας” και τη λεζάντα “Ευχαριστούμε, Apple”.

    Και το νέο iPhone 5S όμως δεν ξεφεύγει από τα σχόλια, με την εταιρεία να γράφει πως “οι πραγματικοί gangsters δε χρησιμοποιούν χρυσά τηλέφωνα”.

    Η δε @Nokia US δεν άφησε κι αυτή την ευκαιρία της ανακοίνωσης νέων “ανταγωνιστών” αναξιοποίητη, σπεύδοντας να συγκρίνει την μόλις 8MPixels κάμερα των iPhone με αυτή του Nokia Lumia 1020.

    Εσείς, αλήθεια, συμφωνείτε με την “επιθετική” προσέγγιση της Nokia ή θεωρείτε υπερβολική τη στάση της απέναντι σε μοντέλα άλλων εταιρειών με υψηλά ποσοστά διείσδυσης στην αγορά.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles