18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η παράδοση του Apple Watch Series 7 ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου!

    Σε μια ελαφρώς περίεργη κίνηση προέβη η Apple κατά την εκδήλωση παρουσίασης του νέου της Apple Watch Series 7. Ενώ έδειξε την συσκευή, παρέλειψε να αναφερθεί στην ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος. Η εταιρεία στο τέλος είπε πως θα είναι ” Διαθέσιμο αργότερα μέσα στο φθινόπωρο”. Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες που ισχυρίζονται ότι οι προ-παραγγελίες θα μπορούν να γίνουν από την επόμενη εβδομάδα, με την αποστολή των πρώτων μονάδων να πραγματοποιείται στα μέσα Οκτωβρίου.

    Αν και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι με την περίπτωση του Apple Watch Series 7, είχαμε ένα επαναστατικό redesign (όπως αρκετές πηγές ανέφεραν εδώ και καιρό), ωστόσο η οθόνη του τώρα φτάνει σχεδόν στην άκρη του καντράν του ρολογιού και έτσι η συσκευή απέκτησε μια κομψή νέα εμφάνιση! Επιπλέον, τα bezels γύρω από την οθόνη είναι πιο λεπτά με πάχος μόλις 1,7 χιλιοστά και η λειτουργία συνεχούς οθόνης είναι 70% πιο φωτεινή. Η Apple ισχυρίζεται ότι χωράει 50% περισσότερο κείμενο στην οθόνη από την προηγούμενη γενιά apple watch και η οθόνη υποστηρίζει επίσης νέους τρόπους αλληλεπίδρασης, με ένα πλήρες πληκτρολόγιο που θα υποστηρίζει την ολίσθηση.

    Η σειρά 7 θα είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα αλουμινίου: green, blue, red, starlight και midnight – με τιμή που ξεκινά από $ 399.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles