16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung επιβεβαιώνει επίσημα την ύπαρξη του Galaxy S4 mini

    Samsung-Galaxy-S4-mini-leak-02

    Οι διαρροές για το Samsung Galaxy S4 mini, τη μίνι έκδοση του S4, είναι αρκετές το τελευταίο διάστημα, καθώς έχουμε δει ακόμη και φωτογραφίες της νέας συσκευής, που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν οι Κορεάτες.

    Όμως, τώρα, για πρώτη φορά, έχουμε και την επίσημη επιβεβαίωση από στέλεχος της Samsung, σχετικά με την κυκλοφορία αυτού του smartphone.

    Όπως ανέφερε ο Lee Keon Hyok, Senior Vice President της εταιρείας, στο BusinessWeek, το Samsung Galaxy S4 mini θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

    “To Galaxy S4 δε θα κυκλοφορήσει πριν τα τέλη Απριλίου” ήταν τα ακριβή του λόγια. “Είναι γρήγορο, έχει μία μεγάλη φωτεινή οθόνη και πιθανότατα θα είναι ακόμη μία τεράστια επιτυχία για τη Samsung, όπως θα είναι και το S4 mini που θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά”. Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσε πολλά στοιχεία για τη συσκευή, ακόμη κι έτσι όμως η επιβεβαίωσή της είναι σημαντική.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, το Samsung Galaxy S4 mini θα διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών, τον νέο επεξεργαστή Exynos 5210 της Samsung, 1GB μνήμης, κάμερα 8MPixels με λήψη HD video και επιλογές αποθηκευτικού χώρου ανάμεσα σε 8, 16 και 32GB.

    Η εκτιμώμενη τιμή του, τέλος, αναμένεται να φτάσει τα 350 ευρώ. Περιμένουμε, λοιπόν, την επίσημη ανακοίνωσή του από τους Κορεάτες.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles