18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    iPhone 13: Δείτε τα χαρακτηριστικά του στο νέο video της Apple

    Ένα νέο video κυκλοφόρησε από την Apple πριν από λίγες μέρες, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα νέα μοντέλα που παρουσίασε πρόσφατα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των iPhone 13, όπως είναι για παράδειγμα η μεγαλύτερη μπαταρία ή η βελτιωμένη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    https://youtu.be/72cAe_2LAFQ

    Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται με τη μορφή τεχνολογίας κάμερας, σε σχέση με το περσινό iPhone 12 Pro Max: το βασικό iPhone 13 έχει την ίδια κάμερα που η Apple τοποθέτησε στο κορυφαίο smartphone της για το 2020, μόνο που τώρα έχουμε αισθητήρα ευρείας κάμερας που είναι 47% μεγαλύτερος από πέρυσι, επιτρέποντάς της να λαμβάνει περισσότερο φως σε σκοτεινότερα περιβάλλοντα με λιγότερο θόρυβο. Ο νέος ευρυγώνιος αισθητήρας είναι 12MP με διάφραγμα φακού f/1.6, ενώ η νέα ultrawide κάμερα 12MP διαθέτει φακό f/2.4 και οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Το νέο iPhone διαθέτει επίσης την τεχνολογία σταθεροποίησης που παρουσίασε η Apple πέρυσι στο 12 Pro Max, η οποία κινεί ελαφρώς τον ευρύ αισθητήρα για να μειώσει τους κραδασμούς.

    Διαβάστε επίσης: 

    Cosmote & ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Έρχονται τα νέα iPad, iPhone 13 και Apple Watch!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles