21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αναλυτής προβλέπει ότι η τιμή του Apple Watch edition θα ξεκινάει από τα 5.000 δολάρια!

    Το Apple Watch αποκαλύφθηκε επιτέλους την προηγούμενη εβδομάδα στο μεγάλο event που διοργάνωσε η αμερικανική εταιρεία στο Flint Center του Cupertino, έδρα “ιστορικών” εκδηλώσεών της, όπως αυτή της ανακοίνωσης του iMac. Το πολυαναμενόμενο wearable της Apple, που έχει προκαλέσει από ενθουσιασμό έως προβληματισμό με τα specs του, αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται στις αρχές του 2015 σε τρεις εκδόσεις και σε τιμή που θα ξεκινάει από τα 349 δολάρια.

    Δεν έχουν όμως όλες οι versions του αυτό το κόστος και, παρόλο που η Apple δεν έχει αποκαλύψει την τιμή κάθε μοντέλου, η πρόβλεψη που κάνει τώρα ένας αναλυτής είναι εντυπωσιακή.

    apple-watch-01

    Ο John Gruber αναφέρει, λοιπόν, πως, κατά τους υπολογισμούς του, οι τιμές των τριών εκδόσεων της συσκευής θα είναι οι ακόλουθες:

    Apple Watch Sport with aluminum/glass: από 349 δολάρια
    Apple Watch with stainless steel/sapphire: από 999 δολάρια
    Apple Watch Edition with 18-karat gold/sapphire: από 4.999 δολάρια

    apple-watch-02

    Φυσικά το μάτι μας πέφτει στο πιο ακριβό από όλα, το 18 καρατίων Apple Watch Edition με την τιμή του να ξεκινάει από 4.999 δολάρια και να φτάνει ίσως και ακόμη ψηλότερα. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Gruber, το Apple Watch Edition θα κάνει, λοιπόν, τους επίδοξους κατόχους του να βάλουν πραγματικά βαθιά το το χέρι στην τσέπη.

    Για το αν αξίζει φυσικά αυτή την τιμή η συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής, έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις, αν και, εδώ που τα λέμε, οι premium εκδόσεις ποτέ δεν εξετάζονται με τη λογική του “value for money” σε αυτή την κοινωνία (και με καμία λογική γενικώς όσον αφορά την τιμολόγησή τους, αλλά ας μην επεκταθούμε).

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles