24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημη ενημέρωση της LG Hellas για το KitKat update του G2 και του Optimus L9 II

    Τα δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το KitKat update του G2 και άλλων συσκευών της LG, είναι αρκετά, έτσι η εταιρεία για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση δίνει την επίσημή της απάντηση.

    lg-g2

    Η LG Electronics Hellas, σε σχετικό email που μας απέστειλε, ενημερώνει ότι πρόκειται να διαθέσει την αναβάθμιση του KitKat OS για το LG G2 και το LG Optimus L9 II μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014, σημειώνοντας πως “θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες μόλις καταστούν διαθέσιμες, ενώ πρόσθετες ανακοινώσεις αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του KitKat OS και για άλλες συσκευές κινητών της LG θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο”.

    Το KitKat update του G2 είχαμε διαβάσει, εδώ και καιρό, ότι θα είναι διαθέσιμο έως το Μάρτιο, ενώ πρόσφατες φήμες από την LG Σαουδικής Αραβίας ότι θα διατεθεί έως τα τέλη Γενάρη τελικώς διαψεύστηκαν. Φαίνεται, ωστόσο, ότι η αναμονή όσο πάει και μικραίνει για τους κατόχους της ναυαρχίδας της LG, αλλά και του Optimus L9 II, χωρίς να αποκλείονται νεότερες ανακοινώσεις και για άλλα κινητά των Κορεατών. Αναμένουμε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles