16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Kuvée Bottle. Η πρώτη έξυπνη θήκη μπουκαλιού κρασιού διαθέτει… οθόνη αφής και συνδεσιμότητα Wi-Fi

    Αυτό είναι το Kuvée Bottle και απασχολεί τα media καθώς έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo. Είναι ουσιαστικά μία έξυπνη θήκη για μπουκάλι κρασί που υπόσχεται να κρατήσει το κρασί φρέσκο για 30 ημέρες, από το πρώτο έως το τελευταίο ποτήρι.

    kuvee

    Είναι συμβατή με συγκεκριμένα κρασιά βεβαίως, μέσα από μία ποικιλία ετικετών που έχουν επιλεγεί από την Καλιφόρνια, ενώ το κόστος του ξεκινά από τα 179 δολάρια για τους πρώτους χρηματοδότες και… ανεβαίνει.

    Τι άλλο κάνει; Διαθέτει οθόνη αφής όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες για κάθε κρασί που τοποθετείτε μέσα, ενώ συνδέεται και σε Wi-Fi για διαδικτυακές πληροφορίες για το κρασί σας, παραγγελίες κ.λπ. Τα πρώτα Kuvée Bottles θα αποσταλούν στους κατοίκους της Καλιφόρνια και της Μασαχουσέτης τον Οκτώβριο, ενώ έως τα Χριστούγεννα θα φτάσει και σε άλλες περιοχές – των ΗΠΑ πάντα.

    kuvee2

    Μία, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη ιδέα που μπορεί να μη μας ενθουσίασε όσο το Coravin, ωστόσο οι connected δυνατότητές της έχουν το ενδιαφέρον τους οπότε και σας την παρουσιάζουμε.

    Δείτε περισσότερα στο Vimeo video που ακολουθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles