19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όλα τα cool χαρακτηριστικά του LG G3 σε δύο λεπτά (vid)

    Το motto των Κορεατών για το LG G3 ήταν… απλό και έξυπνο. Και, για την ακρίβεια, το “Simple is the New Smart”. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας που ανακοινώθηκε χθες βράδυ στο Λονδίνο (διάβασε εδώ για τα specs της, εδώ για το event και δες εδώ το hands-on video του digitallife.gr) κέρδισε τις εντυπώσεις, χάρη σε μερικά cool χαρακτηριστικά. Στο επίσημο promo video της συσκευής, τα βλέπουμε και κάνουμε την ανακεφαλαίωση.

    lg-g3-video-promo-laser-autofocus-ois-13mp-dual-flash

    Στο video στο τέλος του θέματος βλέπουμε πληροφορίες για το σώμα της συσκευής με τη “μεταλλική” αίσθηση, την Quad-HD οθόνη, την κάμερα των 13MPixels με το laser auto focus, τον advanced OIS και το dual-LED flash, το ηχείο του 1W και την αφαιρούμενη μπαταρία των 3.000mAh.

    lg-g3-video-promo-smart-keyboard

    Αναφορά γίνεται ακόμη στις λειτουργίες Knock On και Knock Code της κορεατικής εταιρείας, το ανανεωμένο simple flat interface, το έξυπνο πληκτρολόγιο που μπορεί να αλλάξει… μέγεθος (τόσο στο σύνολό του όσο και όσον αφορά τα πλήκτρα του), το σύστημα Smart Notice, καθώς και τις δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Τέλος, παρουσιάζονται και αξεσουάρ της συσκευής, με έμφαση στο αναμενόμενο LG G Watch.

    lg-g3-lg-g-watch

    Δείτε το promo video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles