21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το LG Stylus 2 είναι το πρώτο smartphone με DAB+ radio!

    H LG μας είχε δώσει πριν το MWC 2016 της Βαρκελώνης στοιχεία για μία νέα συσκευή, το Stylus 2, ωστόσο εκείνο που μαθαίνουμε σήμερα -και επιβεβαιώνεται από το νέο δελτίο τύπου της είναι ότι πρόκειται για το πρώτο smartphone που θα υποστηρίζει το standard DAB+. Πέρα από το DAB+ chipset, θα διαθέτει μάλιστα και μία ειδική εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν digital audio broadcasts από τη συσκευή χωρίς την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού. Πρόκειται για μεταδόσεις με εξαιρετική ποιότητα ήχου και μάλιστα δωρεάν καθώς δε χρησιμοποιούν data.

    LG-Stylus2-DAB

    Το LG Stylus 2 θα κυκλοφορήσει αρχικά σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Νορβηγία (που ως γνωστόν από το 2017 θα τερματίσει τις FM μεταδόσεις και θα τις αντικαταστήσει με DAB+), το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην Αυστραλία.

    Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μία πρόταση με οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1.5GB RAM, κάμερες 13 και 8MP και μπαταρία 3.000mAh. Διαθέτει ακόμη λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow, υποστήριξη LTE και 1W loudspeaker.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles