19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Linda Yaccarino: Η νέα CEO του Twitter έτοιμη να μεταμορφώσει το app

    Το Twitter πλέον έχει νέα CEO και δεν είναι άλλη από την Linda Yaccarino, μια γυναίκα που θα εμπνευστεί από το όραμα του Elon Musk και θα δημιουργήσει ένα πιο “φωτεινό” μέλλον για το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια σε σχετική ανάρτηση.

    Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Yaccarino μίλησε δημόσια μετά την ανακοίνωση της είδησης από τον επικεφαλής του Twitter. Ο ίδιος ο Musk παρέμεινε στο «τιμόνι» από τη στιγμή της εξαγοράς, όμως προ λίγων ημερών γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη θέση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 6 περίπου εβδομάδες.

    Η Yaccarino, η οποία ήταν advertising chief για την NBCUniversal έχει περάσει αρκετά χρόνια αναζητώντας μοντέρνους τρόπους διαφήμισης και βασικό καθήκον της στο Twitter είναι να αντιστρέψει τη «βουτιά» στα έσοδα από διαφημίσεις και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, μαζί με ένα βαρύ φορτίο χρέους. Από τότε που ο Musk απέκτησε το Twitter, οι διαφημιστές εγκατέλειψαν την πλατφόρμα, ανησυχώντας ότι οι διαφημίσεις τους θα εμφανίζονται δίπλα σε ακατάλληλο περιεχόμενο, αφού η εταιρεία απέλυσε ένα σημαντικό ποσοστό του προσωπικού. Ο Musk νωρίτερα φέτος αναγνώρισε ότι το Twitter είχε υποστεί τεράστια μείωση των εσόδων από διαφημίσεις.

    Ενώ ο διάσημος δισεκατομμυριούχος ανέφερε ότι η Yaccarino θα βοηθήσει στη δημιουργία της υπερεφαρμογής που ονειρευόταν, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, η επιλογή μιας βετεράνου της διαφήμισης σηματοδότησε ότι οι digital ads θα συνεχίσουν να αποτελούν το επίκεντρο της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Σε 6 εβδομάδες πιάνει… δουλειά ο νέος CEO του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles