18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    LK SMART SOLUTIONS: Φέρνει στην ελληνική αγορά τα ανερχόμενα brands DOOGEE και VKworld

    Δυναμικό “παρών” στις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις ηλεκτρονικών συσκευών στην Κίνα και το Χονγκ Κoνγκ έδωσε η εταιρεία LK SMART SOLUTIONS δια του εκπροσώπου της Λάζαρου Καραούλη τον Απρίλιο του 2018.

    Skype_Picture

    Πραγματοποιήθηκαν επαφές με αναδυόμενα brand κινητών, συσκευών Bluetooth, περιφερειακών ειδών και πολλών άλλων προϊόντων που κατασκευάζονται στην Κινέζικη αγορά. Οι Κινέζοι επιχειρηματίες διατηρούν υψηλό ενδιαφέρον τόσο για την Ελληνική όσο και την Ευρωπαϊκή αγορά.

    Στα πλαίσια μεγάλης έρευνας σε πολλές συσκευές κινητής τηλεφωνίας και επαφών η εταρεία LK SMART SOLUTIONS πραγματοποίησε συμφωνία απευθείας με τις εταιρείες DOOGEE και VKworld οι οποίες κατασκευάζουν συσκευές υψηλών προδιαγραφών και για την Ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός από τις μεγάλες εταιρείες αυτές έχει τη δυνατότητα να εισάγει μέγαλη ποικιλία προϊόντων των πλέον γνωστών κινέζικων εταιρειών στην χώρα μας με εγγύηση και ασφάλεια σε ανταγωνιστικές τιμές.

    IMG_20180416_161542

    Η LK SMART SOLUTIONS Μ.ΙΚΕ αποτελεί την συνέχεια της πολυετής εμπειρίας της INFORMATION TECHNOLOGY SOLUTIONS στη λιανική και τη χονδρική πώληση προϊόντων τεχνολογίας, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και στις υπηρεσίες εφαρμογών πληροφορικής, marketing, media και συμβουλευτικής υποστήριξης.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles