18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Με 3 ταινίες η StraDa στις Νύχτες Πρεμιέρας

    Ο Χρυσός Λέοντας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, ALL THE BEAUTY AND THE BLOODSHED, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ | THE STORY OF MY WIFE η νέα ταινία της Ιλντικο Ενιέντι (Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ), και το ερωτικό δράμα, 99 ΦΕΓΓΑΡΙΑ | 99 MOONS, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας. Η βαθιά πολιτική και εμπνευστική ταινία της βραβευμένης με Όσκαρ για το CITIZENFOUR, Λόρα Πόιτρας ALL THE BEAUTY AND THE BLOODSHED θα κάνει την πρεμιέρα του την Παρασκευή, 7/10 στο ΙΝΤΕΑΛ στις 19:30. Πρόκειται για το συνταρακτικό πορτρέτο της Ναν Γκολντιν, μιας καλλιτέχνη και ακτιβίστριας, που συνδυάζει το ατομικό τραύμα με το συλλογικό και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

    Ο Χρυσός Λέοντας 2022 (Φεστιβάλ Βενετίας), ALL THE BEAUTY AND THE BLOODSHED συμπληρώνει πλαισιώνει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας δύο ακόμα ταινίες της StraDa:

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ | THE STORY OF MY WIFE (πρεμιέρα τη Δευτέρα, 3/10 στο ΙΝΤΕΑΛ στις 20:00) της Ιλντίκο Ενιέντι – H ουγγαρέζα σκηνοθέτης που μάγεψε κοινό και κριτικούς με το αριστούργημα, Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ επιστρέφει με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών, Λέα Σεϊντού, Λουί Γκαρέλ και υπόθεση βασισμένη στο ομώνυμο αγαπημένο μυθιστόρημα του Μίλαν Φουστ. Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Επίσημου Διαγωνιστικού του Φεστιβάλ Καννών.

    99 ΦΕΓΓΑΡΙΑ | 99 MOONS Ερωτικά φορτισμένο δράμα που εντυπωσίασε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών από τον ελβετό Γιαν Γκασμάν.

    Δείτε τις ταινίες της StraDa Films online & χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr και της www.iplatforma.gr με δυνατότητα αγοράς e-εισιτηρίου.

    Γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας της StraDa Films με διαγωνισμούς και αποκλειστικότητες ειδικά για τα μέλη μας, κάνοντας εγγραφή στο newsletter στo www.iplatforma.gr

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles