20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Με ολοσέλιδες καταχωρίσεις σε εφημερίδες απολογείται ο Mark Zuckerberg και το Facebook για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica

    Ολοσέλιδες καταχωρίσεις σε επτά βρετανικές και τρεις αμερικανικές εφημερίδες έχει βάλει το Facebook για να “απολογηθεί” σχετικά με το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, το οποίο εξελίσσεται σε “εφιάλτη” (και από νομικής πλευράς) για το social network του Mark Zuckerberg.

    Ο ίδιος, πριν λίγες μέρες, είχε δημοσιεύσει και μία λεπτομερή ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με την υπόθεση.

    facebook-sorry

    Οι διαφημίσεις, οι οποίες έχουν τη μορφή μίας συγγνώμης από τον ίδιο το CEO του Facebook, επιχειρούν να αποσαφηνίσουν την κατάσταση, επαναλαμβάνοντας ότι η εταιρεία έχει ήδη σταματήσει τις εφαρμογές τρίτων από το να “λαμβάνουν τόσες πολλές πληροφορίες” και ότι το Facebook έχει ξεκινήσει τον “περιορισμό των data apps όταν εγγράφεστε”, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα.

    “Αυτή ήταν μια παραβίαση της εμπιστοσύνης σας και λυπάμαι που δεν κάναμε περισσότερα εκείνη τη στιγμή”, γράφει ο Zuckerberg. “Υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο για εσάς”.

    Σύμφωνα με το CNN, οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν στις εκδόσεις της Κυριακής των βρετανικών εφημερίδων The Observer, The Sunday Times, Mail on Sunday, Sunday Mirror, Sunday Express και Sunday Telegraph. Στις ΗΠΑ, οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν σε New York Times, The Washington Post και The Wall Street Journal.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles