18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα συνεργασία φέρνει εφαρμογές της Microsoft στο Cyanogen OS

    Ακούγαμε καιρό για πιθανές επαφές Microsoft και Cyanogen, ακόμη και για επένδυση της πρώτης στη δεύτερη, δεν είχαμε ωστόσο έως τώρα κάποια επίσημη επιβεβαίωση για μία τέτοια κίνηση.

    microsoft cyanogen

    Σήμερα, όμως, ανακοινώθηκε κάτι σχετικό… η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών, που επιτρέπει σε εφαρμογές της Microsoft, όπως τα Skype, Bing, OneDrive, OneNote, Outlook και Microsoft Office, να ενσωματωθούν στο Cyanogen OS, τη ROM της εταιρείας που βασίζεται στο λειτουργικό Android. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Cyanogen, κάποιες από τις εφαρμογές της Microsoft θα έχουν native ενσωμάτωση στo Cyanogen OS.

    Η Microsoft το τελευταίο διάστημα έχει “ανοίξει” τις εφαρμογές της, ώστε να έχουν θέση και σε συσκευές άλλων λειτουργικών -δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα για το Android- και φαίνεται ότι κάνει συνεχώς κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι πρόσφατα ανακοίνωσε και την πρόθεσή της να φέρει τα Windows 10 σε Android smartphones, αναπτύσσοντας μία custom ROM που ήδη δοκιμάζεται στο Χiaomi Mi4.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles