21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Υπάλληλοι της Microsoft φέρονται να αποκαλούν τα Windows 8 ως τα “νέα Vista”

    Ο Paul Thurrott είναι από τους καλά πληροφορημένους συντάκτες σε θέματα Microsoft και δεν είναι τυχαίο ότι οι πρόσφατες αναφορές του σχετικά με τα Windows 9 προκάλεσαν αίσθηση. Ο ίδιος ισχυρίζεται τώρα μέσω twitter κάτι ακόμη που προκαλεί ποικίλα σχόλια, το γεγονός ότι κάποιοι υπάλληλοι της Microsoft αναφέρονται εσωτερικά στα Windows 8 σχολιάζοντας τα ως τα “νέα Vista”, ένα λειτουργικό για το οποίο η αμερικανική εταιρεία σίγουρα δεν είναι περήφανη.

    windows-8-vs-vista

    Πρόκειται, σύμφωνα με τον Thurrott, για μία φαινομενική παραδοχή για το ότι η πλατφόρμα δεν έχει επιτύχει τους στόχους της, ενώ οι αναφορές γίνονται με αφορμή τις πωλήσεις της αλλά και την αποδοχή της στην αγορά.

    Και κάπως έτσι, τα σχόλια ότι η Microsoft έχει “πολύ δουλειά να κάνει ακόμη” πριν κυκλοφορήσει τα Windows 9, πληθαίνουν… Βέβαια, υπάρχουν και οι διαφωνούντες, που δε δέχονται σε καμία περίπτωση τη σύγκριση των Vista με τα Windows 8, τα νούμερα ωστόσο των πωλήσεων είναι ανησυχητικά και θεωρούνται ακόμη χειρότερα και από αυτά των Vista το αντίστοιχο χρονικό διάστημα παραμονής τους στην αγορά.

    Πάντως, οι περισσότεροι συμφωνούν ότι άλλοι ήταν οι λόγοι που έκαναν την τότε έκδοση του λειτουργικού της Microsoft να θεωρηθεί “αποτυχημένη”. Όσο για τα Windows 8, με τα “διαφορετικά” προβλήματά τους, μπορούν τουλάχιστον να ισχυριστούν ότι έχουν και κάποιους παθιασμένους οπαδούς και υποστηρικτές…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles