15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μήνυση στη Lena Headey του Game of Thrones για ρόλο που κόπηκε στο Thor: Love and Thunder

    Μπορεί να μη δούμε καμία σκηνή της γνωστής από το Game of Thrones Lena Headey στο «Thor: Love and Thunder», όμως το γεγονός αυτό δεν απέτρεψε το πρακτορείο που την εκπροσωπούσε μέχρι πρότινος να τη μηνύσει.

    Πιο συγκεκριμένα, το πρώην πρακτορείο της Headey, το Troika, κατέθεσε μήνυση εναντίον της γνωστής ηθοποιού για προμήθειες της τάξεως του 1.5 εκατ. δολαρίων που δεν απέδωσε ποτέ, όπως όφειλε. Σύμφωνα με το variety, στο ποσό περιλαμβάνονται περίπου 500.000 δολάρια από το μισθό της για την ταινία Thor: Love and Thunder. Το πρακτορείο επίσης απαιτεί προμήθεια 300.000 δολαρίων για την ταινία «9 Bullets» και 650.000 για τη σειρά «Rita». Η Headey είχε υπογράψει για να υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως η παραγωγή αποφάσισε να μην προχωρήσει στη συνεργασία μόλις είδε το πιλοτικό επεισόδιο.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, η Headey υπέγραψε με το πρακτορείο Troika το 2005, όταν ο ατζέντης της Michael Duff άλλαξε εταιρεία και ενσωματώθηκε στο δυναμικό του. Η Headey τον ακολούθησε ξανά το 2020, όταν διέκοψε την συνεργασία του με το Troika. Παρόλα αυτά, το πρακτορείο απαιτεί τα χρηματικά ποσά που δεν αποδόθηκαν όσο ακόμα η ηθοποιός βρισκόταν στο πρακτορείο και τις «έκλειναν» δουλειές.

    Διαβάστε επίσης:

    5 αξιόλογες ταινίες για τα “καυτά” βράδια του Ιουλίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles