18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    MLS Πληροφορική: Συμφωνία με Teleunicom και Cyta

    Με σχετική ανακοίνωση της, η MLS Πληροφορική ενημερώνει ότι προχώρησε σε συμφωνία με τη Cyta και την Teleunicom για την κυκλοφορία του iQTalk στην αγορά της Κύπρου. Η Teleunicom αναλαμβάνει τη διάθεση του iQTalk ως αποκλειστικός διανομέας της MLS στην Κύπρο, και η Cyta θα έχει την αποκλειστικότητα για τους πρώτους δύο μήνες κυκλοφορίας του κινητού στην Κύπρο. Το πρώτο ελληνικό κινητό θα είναι διαθέσιμο στους Κύπριους καταναλωτές στις αρχές Νοεμβρίου μέσα από το δίκτυο της Cyta.

    Είναι αξιοσημείωτο ότι, το MLS iQTalk είναι το πρώτο ελληνικό Android κινητό που του μιλάς, σε καταλαβαίνει και πραγματοποιεί την κλήση για εσένα. Παράλληλα, έχει ενσωματωμένο το κορυφαίο λογισμικό πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου, που του λες που θέλεις να πας, σε καταλαβαίνει και σε οδηγεί στον προορισμό σου. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του, είναι η εντυπωσιακή οθόνη 4,3 ιντσών, η κάμερα με φλας ανάλυσης 5MP και η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.

    Δεδομένου ότι η κυπριακή αγορά smartphones είναι ιδιαίτερα δυναμική και ανερχόμενη, τόσο η MLS, όσο και η Teleunicom και η Cyta, αναμένουν σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία τους αυτή. Είναι κοινή επιδίωξη το MLS iQTalk να σημειώσει την ίδια επιτυχία στην αγορά της Κύπρου με αυτήν της ελληνικής αγοράς.

    Σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό της MLS, η Κύπρος αποτελεί την πρώτη εκτός συνόρων αγορά στην οποία κυκλοφορεί το iQTalk. Η συμφωνία με την Cyta προβλέπει την προαγορά ενός ικανού αριθμού κινητών για να καλύψει το δίκτυο των καταστημάτων του ομίλου  και των συνεργατών της. H Cyta κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles