18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    MTN Cloud Business Telephony: Λύσεις σταθερής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις από την ΜΤΝ Business

    MTN BUSINESS LOGO

    H ΜΤΝ Business, που εξειδικεύεται στην παροχή ανταγωνιστικών επιχειρηματικών προϊόντων και υπηρεσιών, σχεδίασε πρόσφατα την ΜΤΝ Cloud Business Telephony, μια νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας για μικρές και μεγάλες εταιρείες.

    H υπηρεσία ΜΤΝ Cloud Business Telephony προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέρεται με ένα μηνιαίο πάγιο, αντικαθιστώντας πλήρως τα συμβατικά τηλεφωνικά συστήματα και εξοικονομώντας τα ποσά που απαιτούνται για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού τους.

    Με την MTN Cloud Business Telephony μπορεί κανείς να διαχειρίζεται την τηλεφωνική επικοινωνία με μεγάλη ευελιξία και αποτελεσματικότητα, καθώς ενοποιεί όλα τα εταιρικά επικοινωνιακά δεδομένα , συνδυάζοντας σταθερή και κινητή τηλεφωνία, fax, e-mail και voice-mail. Μέσω της υπηρεσίας, η ασφάλεια των δεδομένων κάθε επιχείρησης μεγιστοποιείται,  ενώ  παράλληλα αποκτάται ο πλήρης έλεγχος  της διαχείρισής τους, με απλές ρυθμίσεις  που γίνονται με ευκολία και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο, μέσω του  online web portal της υπηρεσίας.

    Η MTN Cloud Business Telephony διατίθεται σε τέσσερα επιμέρους πακέτα υπηρεσιών (Standard, Advanced, Auto-Attendant και Receptionist), τα οποία καλύπτουν πλήρως τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της μέσης επιχείρησης και αναβαθμίζουν άμεσα τόσο την ενδοεταιρική επικοινωνία της, όσο και την επικοινωνία της με συνεργάτες και πελάτες.

    Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε «Με την υπηρεσία MTN Cloud Business Telephony προσφέρουμε στον Κύπριο επιχειρηματία αυτό ακριβώς που χρειάζεται περισσότερο αυτή την περίοδο. Δηλαδή μία έξυπνη λύση προηγμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας, που θα του επιτρέψει να μειώσει τις δαπάνες της επιχείρησής του και ταυτόχρονα να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της. Με αυτή την υπηρεσία η προϊοντική γκάμα μας ολοκληρώνεται και η ΜΤΝ Business αναδεικνύεται σε one stop solution με αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη.» δήλωσε ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles