17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες διαρροές: Επιστροφή στις ρίζες για το επερχόμενο Assassin’s Creed!

    Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για το επερχόμενο παιχνίδι Assassin’s Creed από έναν Γάλλο YouTuber που προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις τις τελευταίες ώρες.
    Πιο αναλυτικά, ο τίτλος του δημοφιλούς game αναμένεται να είναι Assassin’s Creed Mirage και θα τοποθετηθεί στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα.
    Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Bloomberg, ο τίτλος, που θα κυκλοφορήσει από τη Ubisoft την άνοιξη του 2023, αρχικά είχε σχεδιαστεί ως expansion του Assassin’s Creed Valhalla με πρωταγωνιστή έναν δημοφιλή χαρακτήρα, τον assassin Basim. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφερόταν ότι δεν αναμένεται ένα massive open-world role-playing game όπως τα προηγούμενα της σειράς, αφού θα επικεντρώνεται στο stealth gameplay.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι νέες διαρροές, παράλληλα όμως ο YouTuber  j0nathan αναφέρει ότι:
    -Θα περιλαμβάνει πολλές πόλεις προς εξερεύνηση, γεγονός το οποίο ωστόσο αμφισβητήθηκε από τον Jason Schreier του Bloomberg.
    -Τα στοιχεία RPG, όπως οι επιλογές στους διαλόγους, το leveling σύστημα, η επιλογή φύλου κ.λ.π. δεν θα έχουν παρουσία.
    – Η “Eagle Vision” power, που τελευταία φορά την είδαμε στο Assassin’s Creed Syndicate του 2015, επιστρέφει.

    Περισσότερες αποκαλύψεις φυσικά περιμένουμε στο Ubisoft Forward online event στις 10 Σεπτεμβρίου, το οποίο η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες! Υπό ανάπτυξη το Mafia 4

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles