16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο trailer και PS5 bundle για το God of War Ragnarök

    Μετράμε πλέον αντίστροφα για το λανσάρισμα του God of War Ragnarök, αφού μπροστά μας έχουμε λιγότερο από ένα μήνα. Το παιχνίδι θα φτάσει στο PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 9 Νοεμβρίου και η Sony φροντίζει να το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, το οποίο επικεντρώνεται στην εμπειρία του God Of War που μπορεί να προσφέρει το PS5. Επίσης, έγινε γνωστό ότι την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του Ragnarök θα είναι διαθέσιμο και ένα bundle, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το PlayStation 5 με disc drive και ένα DualSense. Στο PlayStation Store μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του bundle.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Tο video δίνει επίσης μια μικρή γεύση από τη νέα περιπέτεια στα Nine Realms. Λίγο gameplay και μερικές cutscenes έρχονται να ξεσηκώσουν τους fans, οι οποίοι έχουν κάνει αρκετή υπομονή μέχρι να “βυθιστούν” ξανά στον κόσμο του Κράτος.

    Στο νέο παιχνίδι ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

    Διαβάστε επίσης:

    Ετοιμάζεται πυρετωδώς η Sony για το God of War Ragnarök! Αύξηση 400% των εισαγωγών PS5 στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles