18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού το νέο YotaPhone. 5ιντσο Android με δεύτερη touchscreen 4,7 ιντσών στο πίσω μέρος του [MWC 2014]

    Το YotaPhone, η συσκευή με τις δύο οθόνες που μας ήρθε πέρισυ από τη Ρωσία, είχε εντυπωσιάσει με το καινοτόμο concept της. Τώρα ωστόσο έρχεται πιο βελτιωμένη από ποτέ στη δεύτερη έκδοσή της που έκανε την εμφάνισή της στο MWC 2014 της Βαρκελώνης.

    New-YotaPhone-2

    Μεγαλύτερη βελτίωση για τη συσκευή αποτελεί το γεγονός πως το πίσω E-ink πάνελ της είναι πλέον πλήρως ευαίσθητο στην αφή, με αποτέλεσμα να μπορείτε να χρησιμοποιείτε σχεδόν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου, χωρίς καν να χρειάζετε να ενεργοποιείτε την… ενεργοβόρα μπροστινή οθόνη της συσκευής.

    Η Ε-Ink οθόνη της συσκευής είναι τώρα 4,7 ίντσες και η μόνη “θυσία” που θα κάνετε χρησιμοποιώντας την είναι ότι διαθέτει βραδύτερους ρυθμούς ανανέωσης.

    Όσο για την άλλη πλευρά του τηλεφώνου διαθέτει ένα AMOLED panel 5 ιντσών ανάλυσης 1080p (αναβάθμιση από το LCD στα 720p του προηγούμενου μοντέλου) για πιο… κλασική χρήση. Όσον αφορά τον επεξεργαστή το παρόν δίνει πλέον ένας Snapdragon 800 στα 2.3GHz (έναντι Snapdragon 600 του προηγούμενου μοντέλου.

    Το “παρών” δίνουν ακόμη δύο κάμερες 8 και 2 MPixels, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 2.550mAh. Το νέο Yotaphone υποστηρίζει ακόμη NFC, LTE, Wi-Fi, Bluetooth και GPS, ενώ διαθέτει και ένα ειδικό low-power mode για χρήση μόνο της πίσω οθόνης που απογειώνει την αυτονομία της συσκευής.

    New YotaPhone

    Τρέχει φυσικά Android, μόνο που δε θα μπορέσετε προς το παρόν να διαχειριστείτε όλες τις Android εφαρμογές από την E-Ink πλευρά του, παρά την προσθήκη του full touch sensitivity.

    Η συσκευή αναμένεται να διατεθεί περίπου στην τιμή του προηγούμενου μοντέλου (499 ευρώ) ή λίγο υψηλότερα, αργότερα μέσα στο έτος, με την ρωσική εταιρεία να το διαθέτει σε λίγες αγορές προς το παρόν με έμφαση στην Ευρώπη (το πρώτο YotaPhone είχε διατεθεί σε Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία και Ελβετία) που ελπίζουμε να γίνουν πολύ περισσότερες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles