21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Nexus 5 είναι ακόμη εδώ!

    Μπορεί χθες η Google να ανακοίνωσε το μεγάλο Nexus 6, αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι η νέα της πρόταση αντικαθιστά το μοντέλο που, τον τελευταίο χρόνο, κυριάρχησε στην οικογένεια συσκευών της, το Nexus 5. Αντίθετα, αυτό παραμένει στη γκάμα των Nexus προϊόντων και αποκτά μία ανανεωμένη σελίδα, στην οποία το βλέπουμε να φιγουράρει δίπλα στα καινούρια μοντέλα της εταιρείας.

    nexus-5-is-still-here

    Το Nexus 6 των… 6 ιντσών είναι, αναμφίβολα, μία μεγάλη συσκευή, έτσι το Nexus 5 των… 5 ιντσών παραμένει μία άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή για χρήστες που θέλουν κάτι πιο… προσιτό σε διαστάσεις. Η “περσινή” πρόταση της Google με την οθόνη των 4,95 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τον Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.6GHz, τα γραφικά Adreno 330, την επιλογή αποθηκευτικού χώρου ανάμεσα στα 16 και τα 32GB, τις κάμερες 8 και 1.3MPixels καθώς και την μπαταρία των 2.300mAh, μένει στις επάλξεις και, αν διατεθεί και σε μία πιο προσιτή τιμή, θα αποτελέσει μία ακόμη πιο δελεαστική λύση για κάθε υποψήφιο αγοραστή Android.

    nexus-5-is-still-here2

    Η συσκευή αναμένεται να ανανεωθεί και με τη “ενέργεια” της νέας έκδοσης του Android, 5.0 Lollipop, στην οποία θα αναβαθμιστεί σύντομα. Και με την υπόσχεση της εταιρείας ότι η αναβάθμιση θα λύσει οριστικά και το περίφημο “battery drain”, που σχετίζεται με ένα software process που επιτρέπει σε εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στην κάμερα της συσκευής, τότε το Nexus 5 ακούγεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε χρήστη. Ίσως, βέβαια, μία μικρή αναβάθμιση στα specs του (κάτι σαν Nexus 5 2014) να ήταν καλοδεχούμενη, αλλά ακόμη κι έτσι είναι “ζωντανό” και δυνατό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles