15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nokia: Φιλικά πάντα, οι χάρτες μας είναι καλύτεροι

    Με τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την ανεπάρκεια της νέας υπηρεσίας χαρτών της Apple, αλλά και με πολύ πιο διακριτικό τρόπο από αυτόν της Samsung, η Nokia, μέσα από το Nokia Conversations «βάζει κάτω» την εφαρμογή για τους χάρτες στο Lumia 920 και τη συγκρίνει με τους Apple maps και τους Google maps.

    Οι τεχνικοί της Nokia δεν «την λένε» στους υπόλοιπους. Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να συγκρίνει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της εφαρμογής της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό της. Μπορεί η έννοια του 3D που χρησιμοποιεί η Nokia να αναφέρεται σε augmented reality, αλλά στις υπόλοιπες συγκρίσεις που «μετράνε» για τον χρήστη, η Nokia έχει να περηφανευτεί για την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών όπως το turn by turn navigation, την χρήση δημοσίων συγκοινωνιών ή τους χάρτες επιλεγμένων τοποθεσιών που υπερέχει.

    Το ίδιο ισχύει και για την πληθυσμιακή κάλυψη που έχουν οι χάρτες της Nokia που, μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μία εφαρμογή και μία εταιρεία που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά. Δείτε το κομψό infographic που έφτιαξαν οι Φινλανδοί. Το συγκριτικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

    Πηγές: Engadget, Nokia Conversations

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles