15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 920 & 820 Windows Phone 8: Έτοιμα για απογείωση!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ NOKIA 920
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ NOKIA 820

    Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, 5 το απόγευμα. Μπορεί η IFA 2012 να ολοκληρώνεται, σε μία άλλη πλευρά του κόσμου, όμως, στη Νέα Υόρκη, θα ξεκινήσει να “χτυπάει” η “καρδιά” των νέων Windows Phone “δεύτερης γενιάς” της Nokia.

    Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι συσκευές θα ονομάζονται Lumia 920 & 820, ενώ φαίνεται ότι θα διαθέτουν νέα οθόνη έναρξης, διπύρηνους επεξεργαστές και βελτιωμένες κάμερες.


    Για τη Nokia αλλά και τη Microsoft -που διατηρεί πλέον στενότατες σχέσεις με τη φινλανδική εταιρεία- το αυριανό event αποτελεί μία μεγάλη στιγμή ή, αν προτιμάτε, μία μεγάλη ευκαιρία… Τη δυνατότητά τους να κάνουν τη νέα έκδοση των Windows Phone μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση που θα ενσωματώνεται σε “ναυαρχίδες” της αγοράς, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του νέου iPhone που φημολογείται για τις 12 Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, το Lumia 920 θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 1280×720 pixels, ενώ το Lumia 820 ελαφρώς μικρότερη οθόνη 4,3 ιντσών, αλλά με την ίδια ανάλυση. Ο Φινλανδός κατασκευαστής αναμένεται, επίσης, να τοποθετήσει κάμερα 8MPixels με οπτικά μέρη Carl Zeiss στο Lumia 920 και να χρησιμοποιήσει σ’ αυτήν το brand “PureView”, το οποίο μας είχε συστήσει στο εντυπωσιακό Nokia 808 με το Symbian λειτουργικό και την κάμερα των 41MPixels. Όπως αποκάλυψε, επιπλέον, το The Verge, η συσκευή θα διαθέτει ειδικό αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης, το οποίο έχει διαρρεύσει και αυτό σε φωτογραφία.

    Και κάπως έτσι, οι συσκευές που φιλοδοξούν να απογειώσουν τα Windows Phone 8, θα κάνουν πρεμιέρα αύριο το απόγευμα κι εσύ μπορείς να παρακολουθείς το event live, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι, την προηγούμενη εβδομάδα, η Samsung παρουσίασε τη δική της Windows Phone 8 πρόταση, την οποία όμως δεν είχε διαθέσιμη στο booth της στην IFA 2012. Πρόκειται για τo ATIV S, μία συσκευή με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, οθόνη 4,8 ιντσών HD Super AMOLED και ενσωμάτωση NFC.

    Πηγές: PC World , The Verge

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles