23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ντόναλντ Τραμπ: Συγκέντρωσε 1 δισ. δολαρία για τη νέα πλατφόρμα social media «Truth social»

    Ως απάντηση για τον αποκλεισμό του από το Facebook και το Twitter μετά τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει ένα δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Θα ονομάζεται «Truth social» και αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.

    Πλέον, ο πρώην αμερικανός πρόεδρος γνωστοποίησε ότι η εταιρεία του έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για τη νέα πλατφόρμα «Truth social», χωρίς όμως να κατονομάζει τις πηγές της χρηματοδότησης.

    Στους δυνατούς της τεχνολογίας θέλει να αντισταθεί ο Τραμπ

    Το ποσό αυτό στέλνει ένα “ηχηρό μήνυμα στους δυνατούς της τεχνολογίας”, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο ίδιος, καθώς δημιούργησε το νέο μέσο και τον όμιλο Trump Media and Technology για να αντισταθεί στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας”.

    Η Digital World Acquisition ανέφερε ότι θα διαθέσει 293 εκατομμύρια δολάρια στη συνεργασία της με την Trump Media, εισάγοντάς τη στο χρηματιστήριο και ανεβάζοντας το συνολικό ποσό σε περίπου 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλές εταιρείες πάντως της Γουόλ Στριτ δεν “άδραξαν” την ευκαιρία να επενδύσουν στο εγχείρημα του Τραμπ, σύμφωνα με το Reuters.

    Διαβάστε επίσης:

    Marvel Studios: Νέες καθυστερήσεις για Black Panther, Thor και Doctor Strange

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles