21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο 13χρονος που έχει ήδη δική του εφαρμογή στο iTunes και ένα… δημοφιλές site

    Είναι μόλις 13 ετών κι όμως… ο Daniel Singer έχει δημιουργήσει ήδη τη δική του εφαρμογή, η οποία μόλις δημοσιεύτηκε στο iTunes.

    Daniel-Singer

    Το Backdoor είναι μία “μυστική εφαρμογή μηνυμάτων“, που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα ανώνυμα με τους φίλους σας (χωρίς να γνωστοποιείται δηλαδή το από ποιον προέρχονται). Η εφαρμογή, που συνεργάζεται με το Facebook και το Google+, έχει ήδη αποκτήσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠA, ενώ εκκρεμούν τρία επιπλέον που αφορούν την “ανώνυμη επικοινωνία ανάμεσα στους χρήστες”.

    Ο Daniel Singer, που ζει στο Los Angeles, είναι επίσης συνδημιουργός του Youtell, ενός site που έχει ήδη 2 εκατομμύρια μέλη και σας επιτρέπει να ζητήσετε ανώνυμα feedback για τον εαυτό σας από τους φίλους σας μέσω Facebook.

    Γνωρίζει HTML, CSS και λίγο από Ruby, ενώ μαθαίνει και κώδικα για iOS. Επιθυμεί κάποια στιγμή να ακολουθήσει μία καριέρα στο χώρο της τεχνολογίας, ωστόσο είναι αρκετά μικρός ακόμη για να τον απασχολεί ιδιαίτερα.

    Δεν είναι ο πρώτος “μικρός” πάντως, που έχει γίνει διάσημος για την εφαρμογή του, καθώς μπορούμε να θυμηθούμε το παράδειγμα του Nick D’ Aloisio, που είχε πετύχει σε ηλικία 17 ετών να εξαγοράσει η Yahoo την εφαρμογή Summit που δημιούργησε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles