22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Frank Underwood τρολάρει τον David Cameron για τα Panama Papers με το δικό του μοναδικό τρόπο!

    Οι αποκαλύψεις των Panama Papers απασχολούν εδώ και μερικά 24ωρα τα μέσα και έχουν προκαλέσει τριγμούς σε πολλούς ηγέτες. Ανάμεσά τους ο Ισλανδός πρωθυπουργός η αποκάλυψη για τον οποίο ότι διαθέτει offshore μαζί με την σύζυγό του έχει προκαλέσει τεράστιες διαμαρτυρίες στην πολύπαθη χώρα. Εκτεθειμένος όμως είναι και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, David Cameron, μέσω της εμπλοκής του εκλιπόντος πατέρα του.

    Δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση στο τεράστιο αυτό θέμα, την μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών (κάποιοι λένε ότι οφείλεται σε hacking) στην ιστορία της ερευνητικής δημοσιογραφίας, κάποιος που ξέρει καλά από πολιτική, μηχανορραφίες αλλά και τον τρόπο (έως σήμερα τουλάχιστον) να παραμένει αλώβητος στην εξουσία παρά τους σκοπέλους που κλήθηκε να περάσει. Δεν είναι άλλος από το Frank Underwood του House of Cards, του ρόλου που μας έκανε να υποκλινόμαστε στον Kevin Spacey.

    Από το λογαριασμό στο Twitter του House of Cards λοιπόν ο Frank απάντησε προσωπικά σε tweet του David Cameron από το 2015 με ένα απλό GIF που ωστόσο λέει τόσο πολλά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles