17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Ο νέος Chrome 87 της Google φέρνει το μεγαλύτερο boost στην απόδοση εδώ και χρόνια!

    O Google Chrome ήταν για καιρό το πιο γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά η αλήθεια είναι ότι περνώντας τα χρόνια απαιτούσε ολοένα και περισσότερους πόρους συστήματος, έτσι κάποιες φορές μας δυσκολεύει. Τώρα η Google επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα, προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση αλλά και την ταχύτητα του browser της. Ξεκινάει αυτό το boost στην έκδοση Chrome 87 που είναι τώρα διαθέσιμη και, όπως σημειώνει, φέρνει τη μεγαλύτερη βελτίωση στην απόδοση του browser εδώ και χρόνια.

    Η Google σημειώνει ότι τώρα ο Chrome θα δίνει προτεραιότητα στις ενεργές καρτέλες σας, κάτι που θα μειώσει τη χρήση της CPU έως και πέντε φορές. Επιπλέον, ο browser θα απαιτεί λιγότερη ισχύ και μνήμη από ό,τι στο παρελθόν. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόγραμμα θα μπορεί να ξεκινά έως και 25% ταχύτερα, ενώ οι σελίδες θα φορτώνουν έως και 7% πιο γρήγορα.

    Όλες αυτές οι αλλαγές θα έρθουν σταδιακά τόσο στην έκδοση 87 όσο και την 88 του browser, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι βελτιώσεις υπάρχουν τόσο και στην Android version του Chrome, με την Google να σημειώνει ότι οι σελίδες θα φορτώνουν “σχεδόν άμεσα”, όταν μετακινείστε μπροστά ή πίσω.

    Πολύ καλά τα νέα για τους χρήστες του browser, που σίγουρα γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικός!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles