17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ο Optimus Prime εν δράσει στο πρώτο trailer του Transformers: Rise of the Beasts

    Η νοσταλγία αναμένεται να είναι ένα στοιχείο που θα κυριαρχήσει στον κινηματογράφο την επόμενη χρονιά, αφού αρκετές επιστροφές περιμένουμε από τα παλιά.

    Μια ταινία, βγαλμένη από τα ‘90s, που οι fans έχουν αγωνία να παρακολουθήσουν είναι και το Transformers: Rise of the Beasts, το οποίο έχουμε πλέον την ευκαιρία να δούμε μέσα από ένα πρώτο teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount Pictures. Οι Optimus Primal, Cheetor, μαζί με φίλους και εχθρούς, επιστρέφουν σε ένα video που είναι γεμάτο από…Transformers!

    Όπως έγινε γνωστό πέρσι το καλοκαίρι, το Rise of the Beasts δε θα αποτελεί απλώς μια ακόμα παραγωγή βασισμένη στο καρτούν Beast Wars, αλλά μια ταινία που θα φέρει στο προσκήνιο κάποιους από τους δημοφιλείς χαρακτήρες του franchise, όπως είναι οι Optimus και Bumblebee.

    Η σκηνοθεσία της ταινίας φέρει την υπογραφή του Stephen Caple Jr. (Creed II) και πρωταγωνιστούν οι Anthony Ramos (In the Heights) και Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah). Αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Έσκασε το πρώτο teaser του Guardians of the Galaxy Vol. 3 και είναι γεμάτο χιούμορ και συναίσθημα! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles