20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Pain Hustlers: Η νέα ταινία του Netflix με τον Chris Evans

    O πρωταγωνιστής του Captain America, Chris Evans, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Emily Blunt στην ταινία του Netflix «Pain Hustlers».

    Το Pain Hustlers θα σκηνοθετήσει ο David Yates και το σενάριο φέρει την υπογραφή του Wells Tower. Πρόκειται για μια ταινία που επικεντρώνεται στην ιστορία της Liza Drake. Η γυναίκα ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τη μικρή της κόρη. Η Liz εργάζεται σε μια αποτυχημένη startup σε ένα mall in Florida και καταφέρνει με τις ικανότητές της να αλλάξει ζωή. Σύντομα όμως θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας εγκληματικής συνωμοσίας με ολέθριες συνέπειες. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

    Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της δραματικής ταινίας του σεναριογράφου Tower έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων στις Κάννες, αποτελώντας τη μεγαλύτερη συμφωνία στο φετινό φεστιβάλ.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles