15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πάνω από 20 εκατ. αντίτυπα πούλησε το Elden Ring

    Λίγα παιχνίδια έχουν συζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα όσο το Elden Ring, του οποίου οι πωλήσεις πηγαίνουν κάτι παραπάνω από καλά, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

    Το δημοφιλές video game κατάφερε να πουλήσει περίπου 20.5 εκατ. αντίτυπα ένα χρόνο μετά αφού πέτυχε το καλύτερο άνοιγμα που πέτυχε ποτέ τίτλος από τη FromSoftware. Σε μόλις 18 ημέρες, η Bandai Namco πούλησε περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα του action RPG, ένα νούμερο αρκετά καλό για ένα παιχνίδι που αναμενόταν να πουλήσει περίπου 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε πέντε ημέρες. Η συνεχής ισχυρή απόδοση του Elden Ring αποτελεί καλό οιωνό για το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware, το Armored Core VI. Όταν φτάσει τον Αύγουστο, ο τίτλος θα είναι η πρώτη προσθήκη στη σειρά Armored Core εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

    “Οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις υφιστάμενων τίτλων όπως το Elden Ring ήταν ισχυρές, ειδικά στο εξωτερικό, με παγκόσμιες πωλήσεις που έφτασαν τα 20,5 εκατομμύρια”, γράφει η Bandai Namco σε έγγραφο. Ο εκδότης προσθέτει ότι αναμένει “μια υποχώρηση” στις πωλήσεις του παιχνιδιού. Ωστόσο, εάν το Elden Ring μπορεί να πουλήσει μερικά εκατομμύρια αντίτυπα ακόμα, θα βρεθεί μεταξύ των παιχνιδιών με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, μια λίστα που περιλαμβάνει τίτλους όπως το God of War (2018) και το Grand Theft Auto V.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles