20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πληκτρολόγια και mouse από την Ducky για gamers και όχι μόνο

    Η εταιρεία Ducky με πείρα για περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα των περιφερειακών αποτελεί ένα ξεχωριστό brand, γνωστό για τα μηχανικά πληκτρολόγιά του – και όχι μόνο – διαθέτοντας συνεργασίες σε περισσότερες από 30 χώρες.

    Οι προτάσεις του είναι κατάλληλες για κάθε χρήστη desktop (gamer ή και συμβατικό), ο οποίος αναζητά ό,τι καλύτερο για τη συσκευή του όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, ενώ, παράλληλa, είναι κομψές και διακριτικές στολίζοντας το γραφείο σας ή το χώρο στον οποίο θα το τοποθετήσετε. Σας παρουσιάζουμε τρία μηχανικά πληκτρολόγια καθώς και ένα mouse της Ducky που αποτελούν ιδανικές αγορές για τον υπολογιστή σας αυτή την περίοδο.

    Mouse

    Ducky Feather

    Ένα mouse που εντάσσεται πραγματικά στην κατηγορία “φτερό” καθώς έχει βάρος μόλις 65 γραμμάρια και μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας ακόμη και στο χαρτοφύλακα ή την τσάντα του υπολογιστή σας. Διαθέτει οπτικό αισθητήρα με πλαστικό κάλυμμα PEΤ, ενώ έρχεται με συμμετρικό σχεδιασμό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες χρήστες με την ίδια ευκολία. Το εύκαμπτο καλώδιο που διαθέτει είναι δύσκολο να παραμορφωθεί, κάτι που θα διευκολύνει απίστευτα σε κάθε χρήση του όσο απαιτητική και αν είναι η δουλειά σας με το mouse στον υπολογιστή σας, ενώ αν είστε αθεράπευτοι gamers ή απλά θέλετε να ξεχωρίζετε τα πολλαπλά lighting sections ARGB θα σας προσφέρουν εφέ φωτισμού που κάνουν τη διαφορά.

    Keyboards

    Ducky One 2 SF

    Διαθέτοντας μίνιμαλ σχεδιασμό με κομψό και διακριτικό πλαίσιο και μέγεθος 65% (από εκεί προέρχεται και το SF, δηλαδή Sixty Five στην ονομασία του) το μηχανικό αυτό πληκτρολόγιο ξεχωρίζει χάρη στα dual colors στο bezel του που “δένουν” άψογα με όλα τα keycaps στα οποία θα το βρείτε διαθέσιμο. Πρόκειται για ένα keyboard που θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση σε κάθε χρήση, ενώ αξιοποιεί το USB HID με την υψηλότερη συχνότητα 1000Hz, κάτι που σημαίνει ότι στέλνει σήμα εισόδου στον υπολογιστή σας 1000 φορές ανά δευτερόλεπτο. Η βάση του πληκτρολογίου μπορεί να ρυθμίστεί σε γωνία τριών επιπέδων, για ξεκούραστη πληκτρολόγηση για τον καθένα όπου και να το τοποθετήσετε, ενώ διαθέτει εφέ φωτισμού RGB για τα games ή την οπτική σας απόλαυση.

    Ducky Mecha Mini

    Ακόμη μία ξεχωριστή πρόταση στον τομέα των μηχανικών πληκτρολογίων από την Ducky που κάνει τη διαφορά με τη σχεδίαση και την απολαυστική χρήση της. Διαθέτει ανανεωμένη σχεδίαση με περίβλημα από αλουμίνιο και κομψό πλαίσιο, ενώ αξιοποιεί και αυτό την τεχνολογία USB HID. Προσφέρει απαράμιλλη άνεση στην πληκτρολόγηση και βάση πληκτρολογίου με ρύθμιση γωνίας 2 επιπέδων κατασκευασμένη από κράμα ψευδαργύρου. Διαθέτει, τέλος, και αυτό εφέ φωτισμού RGB και το μοναδικό Chinese Zodiac spacebar που κάνει τη διαφορά.

    Ducky One 2 Mini RGB

    Με mini design (60%) για να σας βολέψει σε κάθε περίσταση, διαθέτει ξεχωριστό minimal πλαίσιο και ενσωμάτωση dual colors για να ταιριάζει με τις διαφορετικές παραλλαγές των keypads που θα επιλέξετε να το προμηθευτείτε. Αποτελεί και αυτό εξαιρετική επιλογή για το γραφείο ή για οποιοδήποτε χώρο για απλή χρήση αλλά και για παιχνίδια, ενώ διαθέτει RGB light effects, υποστήριξη USB HID και fully customizable hardware.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Ducky θα βρείτε στο https://salasheadphones.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles