18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Project “MOON”: Γιγάντιο ξενοδοχείο σε σχήμα Σελήνης προσεχώς στο Dubai

    Οι περισσότερες χώρες αναζητούν τρόπους να ενισχύσουν την οικονομία τους, προσελκύοντας περισσότερο τουρισμό. Στο Dubai όμως αυτό συμβαίνει συνήθως με μεγαλόπνοα projects που συχνά ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, προσεχώς θα κατασκευαστεί μια replica της Σελήνης, η οποία αναμένεται να στοιχίσει περίπου 4 δισ. δολάρια.

    Το project “MOON”, όπως ονομάζεται, αποτελεί όραμα του Καναδού επιχειρηματία Michael Henderson, θα έχει ύψος 274 μέτρα και θα τοποθετηθεί πάνω σε ένα κτίριο ύψους 30 μέτρων στο Dubai. Το κτίριο, που εμπνέεται από το φεγγάρι, θα αποτελέσει ένα τεραστίων διαστάσεων resort και θα περιλαμβάνει περίπου 4.000 δωμάτια ξενοδοχείου, χώρο συνεδρίων για 10.000 άτομα, ένα nightclub και wellness center. Το βασικότερο σημείο όμως είναι ότι θα υπάρχει ένας χώρος προσομοίωσης, σαν σεληνιακή αποικία, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία, κάνοντας μια βόλτα στο φεγγάρι.

    Ο Henderson, συνιδρυτής της Moon World Resorts Inc και η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το τεράστιο έργο, πιστεύει ακράδαντα στην επιτυχία του project. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια, ισχυρίζεται ότι το brand έχει ήδη κερδίσει αναγνώριση παγκοσμίως. Το MOON Dubai έχει ως στόχο να προσελκύσει 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

    Διαβάστε επίσης: Πρόστιμο “μαμούθ” στη Meta για τη μεταφορά data στις Η.Π.Α (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles