18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Προσφορά Vodafone CU, απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας με €12/μήνα!

    Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του Myphone.gr που διοργάνωσε η Smartpress στη Θεσσαλονίκη, η Vodafone ανακοίνωσε μια super προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας!

    Ποια είναι αυτή; Μπορείτε, λοιπόν, να πάρετε ένα νέο CU νούμερο ή να μεταφέρετε το δικό σας νούμερο στο CU και να κερδίσετε unlimited data & λεπτά ομιλίας για 9 μήνες μόνο με 12 ευρώ το μήνα! Φυσικά έχετε ακόμη την επιλογή της νέας άυλης eSIM με την οποία δε θα χρειαστεί καν να αλλάξετε τη sim στο κινητό σας, αν δεν το θέλετε.

    Εάν επιλέξετε να έρθετε στο CU με νέο νούμερο, κατά την παραγγελία σας στο QR code που βλέπετε στην οθόνη, συμπληρώστε στο πεδίο «Κουπόνι Προσφοράς» τη λέξη SMARTNEW. Εάν επιλέξετε να μεταφέρετε το δικό σας νούμερο στο CU, συμπληρώστε SMART. Μαζί με τη super προσφορά, εχετε ΕΞΤΡΑ δώρο Bluetooth Ακουστικά ή Bluetooth Speaker!

    Τα κουπόνια αυτά θα είναι διαθέσιμα προς χρήση για τις επόμενες 10 ημέρες, οπότε… προλάβετε!

    Δείτε περισσότερα στο https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles