24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Rise: Νέα trailers για τη ζωή των Αντετοκούνμπο λίγο πριν την πρεμιέρα στο Disney Plus

    Το Disney Plus είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές μέρες στη χώρα μας και διαθέτει μια πλούσια βιβλιοθήκη για όλες τις προτιμήσεις. Η ταινία που το κοινό όμως αναμένει με ανυπομονησία στην Ελλάδα είναι φυσικά το “Rise”, που περιγράφει την ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και την ανάδειξη του Γιάννη σε αστέρι του NBA.

    Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Ιουνίου στην πλατφόρμα. Λίγο πριν την πρεμιέρα όμως έφτασαν τα νέα trailers που μας βάζουν στο κλίμα και μας προετοιμάζουν γι’ αυτό που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς.

    Δείτε τα video στη συνέχεια:

    Υπενθυμίζεται ότι η ταινία «Rise» αναμένεται να «ταξιδέψει» το κοινό στα δύσκολα χρόνια της παιδικής ηλικίας του Γιάννη στη Νιγηρία, στη μετανάστευση στην Ελλάδα και τη ζωή της οικογένειας στα Σεπόλια, φτάνοντας μέχρι τη στιγμή που «άνοιξαν» οι πόρτες του NBA κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του Γιάννη, του Θανάση και του Κώστα.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Έρχεται reality “Squid Game” με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles