20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Rise of the Ronin: Οι φατρίες που μάχονται για την εξουσία στο νέο trailer

    Το “Rise of the Ronin” αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του μήνα, για να μην πούμε της χρονιάς. Αυτό οφείλεται στην ιστορία, στο gameplay και στο γεγονός ότι η Team Ninja είναι μια εταιρεία αρκετά αξιόπιστη. Έχουν δημοσιευθεί αρκετά trailer και developer diaries τον τελευταίο μήνα. Το τελευταίο video όμως επιτρέπει στους πιθανούς παίκτες να γνωρίσουν τις κύριες πολιτικές φατρίες που ανταγωνίζονται για την εξουσία κατά τη διάρκεια μιας ταραχώδους χρονικής περιόδου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 αργότερα μέσα στο μήνα, με χαρακτηριστικά όπως το haptic feedback.

    Οι παίκτες θα βρεθούν στην Ιαπωνία το 1863. Το Σογκουνάτο Τοκουγκάουα έχει κυριαρχήσει καταπιεστικά για τρεις αιώνες, αλλά τώρα τα Black Ships of the West καταφθάνουν στα σύνορα της χώρας. Η χώρα βρίσκεται σε αναταραχή. Ένας ανώνυμος πολεμιστής χαράζει το δικό του δρόμο, κρατώντας τη μοίρα της Ιαπωνίας στα χέρια του, μέσα στο χάος που προέρχεται από τον πόλεμο, την αρρώστια και την πολιτική αναστάτωση.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer του Rise of the Ronin

    Ο Ronin είναι ένας πολεμιστής χωρίς αφεντικό. Η μοίρα του είναι αβέβαιη. Η ιστορία θα αλλάξει ανάλογα με τις επιλογές και τους συμμάχους, διαμορφώνοντας την πορεία της ιστορίας μέσω του πλούσιου συστήματος πολλαπλών επιλογών. Το παιχνίδι υπόσχεται μάχες που είναι βαθιά συναρπαστικές από έμπειρους προγραμματιστές που έφτιαξαν επίσης τα Nioh και Ninja Gaiden.

    Η περίοδος Bakumatsu σηματοδοτεί το τέλος του Σογκουνάτου. Ανατολή και δύση συγκρούονται. Η πολιτιστική επανάσταση συμβαίνει σε όλο τον ανοιχτό κόσμο, με τους παίκτες να γνωρίζουν σημαντικές φιγούρες που θα διαμορφώσουν την ιστορία και τους συνηθισμένους πολίτες που απλά χρειάζονται μια καθοδήγηση στο σκοτάδι.

    Tο “Rise of the Ronin” θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 25 Μαρτίου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles