24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy Tab A7: Ελκυστική εμφάνιση, χορταστική εμπειρία!

    Σε εποχές που θέλετε να έχετε στα χέρια σας όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας, αλλά και όσο το δυνατόν πιο χορταστικό περιεχόμενο σε μία slim φορητή συσκευή, που είναι ταυτόχρονα και ανθεκτική, ένα tablet μπορεί να γίνει η ιδανική επιλογή σας. Το γοητευτικό, ελαφρύ, αλλά και δυνατό σε χαρακτηριστικά, Samsung Galaxy Tab A7 είναι μία πρόταση value for money που αξίζει την προσοχή σας και μπορεί να αποτελέσει το νέο αγαπημένο σας gadget που θα σας συντροφεύει εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

    Το Samsung Galaxy Tab A7 είναι μία πρόταση που μπορεί να σας κερδίσει από το πρώτο βλέμμα, χάρη στην μεταλλική, κομψή και μινιμάλ εμφάνισή του. Είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές (σκούρο γκρι, χρυσό και ασημί), που δημιουργούν αντίθεση με το μαύρο πλαίσιο, ενώ διακρίνεται για το λεπτό του προφίλ (έχει πάχος μόλις 7 χιλιοστά), αποτελώντας μία πρόταση που προσφέρει γοητεία και βέλτιστη φορητότητα, παράλληλα με αυξημένη αντοχή.

    Διαθέτει οθόνη WUXGA+10.4” με ανάλυση 2000×1200 pixels και αναλογία 16.6:10, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662, 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB επεκτάσιμο μέσω microSD card έως το 1TB, που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας. Ενσωματωμένα θα βρείτε τέσσερα ηχεία που προσφέρουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο και μάλιστα χωρίς να έχει σημασία το πώς κρατάτε το tablet (π.χ. κάθετα ή οριζόντια). Συναντάμε ακόμη δύο κάμερες, με την κεντρική να έχει ανάλυση 8MP και την εμπρόσθια 5MP. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η εμπρόσθια κάμερα είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της συσκευής όταν την έχετε τοποθετημένη σε landscape θέση, κάτι που την κάνει περισσότερο κατάλληλη για χρήση με εφαρμογές βιντεο-κλήσεων ή online courses.

    Όσο για την μπαταρία της συσκευής, έχει χωρητικότητα 7,040mAh και επιλογή για ταχεία φόρτιση που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που βιάζεστε να δώσετε ενέργεια στη συσκευή σας.

    Το Samsung Galaxy Tab A7 προσφέρει ακόμη μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας για τα παιδιά σας, χάρη στη Samsung Kids app, που επιτρέπει στα λιλιπούτεια μέλη της οικογένειάς σας να απολαμβάνουν περιεχόμενο σχεδιασμένο μόνο για εκείνα στη χορταστική του οθόνη. Η συσκευή, βέβαια, καλύπτει και κάθε δική σας ανάγκη, είτε αυτή αφορά την εργασία, είτε την ψυχαγωγία σας, αλλά και το gaming ή την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

    Οι δυνατότητες του, ωστόσο, δε σταματούν εδώ. Μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα από άλλες συσκευές στο tablet σας και, μάλιστα, το περιεχόμενο να έρχεται στη συσκευή σας ακόμη και αν είστε συνδεδεμένοι σε διαφορετικά δίκτυα (Wi-Fi & LTE). Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Aυτόματο Hotspot, με ένα click άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο tablet σας, χωρίς επιπλέον ρύθμιση. Μέσω του Quick Share επιτυγχάνεται ο εύκολος διαμοιρασμός αρχείων με έως και πέντε κοντινές Galaxy συσκευές την ίδια στιγμή (χωρίς pairing των συσκευών), ενώ, ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να διαμοιράζεστε περιεχόμενο με την οικογένεια ή φίλους σας που είναι καταχωρημένοι στο λογαριασμό σας Samsung.

    Το Samsung Galaxy Tab A7 είναι, συνολικά, μία κομψή και οικονομική πρόταση, στη χορταστική οθόνη της οποίας θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή πλούσιο περιεχόμενο, ενώ, παράλληλα, θα μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού. Είναι ανθεκτική, διαθέτει μεγάλη μπαταρία και χώρο αποθήκευσης που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Συνολικά, αποτελεί ιδανικό gadget για εσάς (αλλά και για τα παιδιά σας), είτε θέλετε να περάσετε χαλαρές στιγμές στον καναπέ, είτε να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις ακόμη και μακριά από το γραφείο σας.

    Sponsored by Samsung

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles