19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Steve Wozniak δεν συμφωνεί με την καταδίκη της Samsung. Και δεν σχολιάζει το iPhone 5

    Μορφή ο Woz. Είναι παράδοξο, να το λέμε αυτό για τον συνιδρυτή της Apple, αλλά είναι ο Geek που λατρεύουμε. Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, στη Σανγκάη, δήλωσε πως διαφωνεί κάθετα με την ετυμηγορία των ενόρκων τον περασμένο μήνα στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung και μισεί τη διαδικασία.

    «Το μισώ αυτό. Δεν πιστεύω ότι η απόφαση που λήφθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια θα κρατήσει. Και δεν συμφωνώ με την ετυμηγορία. Αφορά ένα σωρό από πράγματα που δεν θα τα αποκαλούσα καινοτομίες. Μακάρι όλοι να συμφωνούσαν κάποια στιγμή και να αντάλλασσαν τις πατέντες τους, ώστε όλοι να μπορούν να φτιάξουν το καλύτερο που μπορούν και να χρησιμοποιούν ο ένας την τεχνολογία του άλλου».

    Ο Steven Wozniak, φυσικά και ερωτήθηκε για το iPhone 5 που παρουσιάστηκε την Τετάρτη, αν και δεν έχει αγοράσει συσκευή ακόμα και περιμένει να «παίξει» μαζί του μέχρι να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη. Έχει, όμως, μία ελπίδα: ότι το νέο iPhone 5 θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τους ανταγωνιστές του. «Η καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες, θα σημαίνει πολλά πράγματα γιατί, όταν δείχνω σε ανθρώπους φωτογραφίες από την συσκευή μου iPhone 4 και από το Galaxy S III μου, όλοι λένε πως αυτές του Galaxy S III ή του Motorola Razr, φαίνονται πολύ καλύτερες». (!!!)

    Η είδηση ποια είναι εδώ; Ότι ο συνιδρυτής της Apple, όχι μόνο δεν έχει στην διάθεσή του iPhone 5 ήδη, αλλά κυκλοφορεί με iPhone 4. Ούτε καν το 4S! Τι σας λέει αυτό για την Apple;

    Πηγές: The Next Web, Bloomberg

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles