21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η αγωνία του σχολικού λεωφορείου λαμβάνει τέλος χάρη στο Trackimo

    Ο σύγχρονος τρόπος ζωής των γονέων συχνά επιβάλλει τη λύση του σχολικού λεωφορείου. Η λύση αυτή προκαλεί συχνά ανασφάλεια στους γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιβλέψουν οι ίδιοι την ασφαλή άφιξη αλλά και επιστροφή των παιδιών τους από το σχολείο. Πέρα από το ζήτημα “ασφάλεια” υπάρχει και ένα άλλο πιο πρακτικό, εκείνο του συντονισμού. “Timing is everything” λένε και έτσι διευκολύνεται σημαντικά η καθημερινότητα των γονέων αλλά και των παιδιών όταν είναι γνωστό πότε ακριβώς φτάνει το σχολικό λεωφορείο έτσι ώστε να υπάρχει πάντα το άτομο που παραλαμβάνει το παιδί όταν επιστρέφει από το σχολείο ή να μην χρειάζεται να περιμένει το παιδί στο κρύο ή τη βροχή για το λεωφορείο.

    Τη λύση στα παραπάνω ζητήματα προσφέρει η φορητή συσκευή εντοπισμού θέσης, Trackimo. Με το Trackimo έχετε ακριβείς πληροφορίες για τη διαδρομή, την ώρα, την ταχύτητα των αγαπημένων σας προσώπων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας.

    trackimo

    Η διαχείριση του Trackimo γίνεται μέσω μιας ιδιαίτερα απλής, εύκολης και φιλικής εφαρμογής στην οποία έχετε πρόσβαση είτε μέσω του υπολογιστή σας, είτε μέσω του κινητού σας. Η εφαρμογή διατίθεται στο appstore καθώς και σε android έκδοση. Μέσω της εφαρμογής οι γονείς μπορούν να τσεκάρουν ανά πάσα στιγμή αν το σχολικό λεωφορείο έρχεται να παραλάβει το παιδί από το σπίτι και πότε ακριβώς επιστρέφει το μεσημέρι.

    Επίσης, με τη συσκευή Trackimo δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να «οριοθετήσει» μια περιοχή (ζώνη εντοπισμού) στο software του Trackimo και αν το στίγμα του βγει εκτός ορίων, να σταλεί αμέσως ειδοποίηση με SMS. Ιδανική επιλογή για την περίπτωση των μετακινήσεων με σχολικό λεωφορείο.

    Με το Trackimo η “καλή σχολική χρονιά” γίνεται πλέον και ασφαλής!

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το: www.trackimo.com.gr

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles