22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Expend4bles: Πρώτο “εκρηκτικό” trailer για την ταινία που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη

    Μετά την αποκάλυψη του νέου τίτλου και της αφίσας για την τέταρτη ταινία του γεμάτου δράση franchise Expendables, το πρώτο trailer του The Expend4bles είναι εδώ για να ανεβάσει τη θερμοκρασία με μάχη, εκρήξεις και νέα μέλη σε μια ελίτ ομάδα κακών.

    Στο video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, ο Lee Christmas του Jason Statham επανενώνεται με τον χαρακτήρα της Megan Fox, ο οποίος είναι τόσο θανατηφόρος και έξυπνος όσο οποιοσδήποτε Expendable που έχουμε συναντήσει σε όλη τη σειρά. Μετά από μια γρήγορη πτώση και λίγη γυμναστική στο υπνοδωμάτιο, ο Barney Ross του Sylvester Stallone ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα να προετοιμαστούν και να επιστρέψουν για άλλη μια αποστολή. Στη συνέχεια, οι Αναλώσιμοι μαθαίνουν ότι μια ομάδα τρομοκρατών έχει πάρει στην κατοχή της πυρηνικούς πυραύλους σε ένα φορτηγό πλοίο στα ανοικτά των ακτών. Εάν τα όπλα εκραγούν, θα προκαλέσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Υπό τη μελωδία του κομματιού των Red Hot Chili Peppers “Can’t Stop”, το trailer “εκρήγνυται” με οδυνηρές καταδιώξεις αυτοκινήτων, έντονες μάχες με πυρά, δυναμική ομαδική δουλειά και εντυπωσιακές πράξεις ηρωισμού από την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του The Expend4bles πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ώρα για σινεμά: Τι θα δούμε από σήμερα στις αίθουσες; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles