23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    TikTok Now: Καταργεί τον “κλώνο” του BeReal η ByteDance

    Το TikTok αποφάσισε να βάλει τέλος στο TikTok Now, την προσπάθειά του δηλαδή να αντιγράψει το σχετικά νέο social media BeReal, που έγινε ξαφνικά δημοφιλές τον προηγούμενο χρόνο. Σύμφωνα με screenshots που δημοσιεύτηκαν από χρήστες, η μητρική ByteDance «ενημερώνει ότι διακόπτει το TikTok Now». Το TikTok Now είχε μια σχεδόν πανομοιότυπη προσέγγιση με το BeReal, καθώς απαιτούσε από τους χρήστες να τραβούν άμεσα φωτογραφίες. Η εταιρεία πρόσθεσε τη δυνατότητα λήψης βίντεο 10 δευτερολέπτων που μοιάζουν με TikTok αντί για φωτογραφίες, για να το καταστήσει κάπως διαφορετικό.

    Η λειτουργία ήταν μέρος της κύριας εφαρμογής TikTok στις ΗΠΑ, αλλά ήταν επίσης διαθέσιμη ως αυτόνομη εφαρμογή TikTok Now σε άλλες περιοχές. Το μήνυμα που στάλθηκε στους χρήστες του TikTok στις ΗΠΑ έδειξε ότι η λειτουργία καταργείται στην κύρια εφαρμογή, όμως δεν αναφέρθηκε κάτι για την ξεχωριστή εφαρμογή TikTok Now.

    Την ίδια στιγμή, το BeReal αντιμετωπίζει μια πτώση του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με μια έκθεση των New York Times τον Απρίλιο. Ωστόσο, η εταιρεία διέψευσε τα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι έχει ακόμα 20 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες.

    Διαβάστε επίσης:

    “Φουντώνει” η κόντρα Musk και Zuckerberg! Θα λύσουν τις διαφορές τους στο… ρινγκ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles