17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το Euro 2016 βάζει.. δύσκολα στα δίκτυα κινητής της Γαλλίας!

    Καλό το Euro, η Γαλλία (που θα το σηκώσει) και όλες οι υπόλοιπες ομάδες που θα μαζευτούν πίσω από τις τηλεοράσεις μας φέτος, αλλά… τι γίνεται με την τεχνολογική επίδραση του μεγάλου καλοκαιρινού event στον χώρο των τηλεπικοινωνιών;

    ImageHandler

    Σύμφωνα με την Ericsson, που φέτος θα είναι ο βασικός συνεργάτης σημαντικών τηλεπικοινωνιακών πάροχων της Γαλλίας, παρέχοντας 4G λύσεις πολλαπλών πρωτοτύπων ραδιοδικτύου και στα δέκα γήπεδα που φιλοξενούν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το σημαντικότερο στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί είναι η παρακολούθηση βίντεο φέτος στο Euro.

    Σύμφωνα με την σουηδική εταιρία, κατά τη διάρκεια του Euro 2016 η κίνηση δεδομένων ανά ενεργό smartphone θα αυξηθεί από 2 σε 18 Gb τον μήνα, έτσι οι ευθύνες της είναι μεγάλες όπως γίνεται κατανοητό. Οι λύσεις της λοιπόν, υπόσχονται να παρέχουν στους φιλάθλους κάλυψη υψηλής ποιότητας κινητής ευρυζωνικής εμπειρίας. Εκατοντάδες πολλαπλά πρότυπα ραδιοδικτύου έχουν ήδη εγκατασταθεί στα γήπεδα, τα οποία θα καθιστούν ευκολότερη και γρηγορότερη την κοινή χρήση φωτογραφιών, βίντεο σύντομης διάρκειας και social media περιεχομένου.

    Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, με τη χωρητικότητα των σταδίων να κυμαίνεται από 33.000 έως 81.000 θεατές. Σημειώστε οτι το 2014, το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία κατέγραψε την εντυπωσιακή κίνηση δεδομένων ύψους 26.7 Tb, το οποίο ισοδυναμεί με 48,5 εκατομμύρια αναρτήσεις φωτογραφιών και 4,5 εκατομμύρια φωνητικών κλήσεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles