18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το teaser του Warcraft είναι εδώ

    Πριν λίγο καιρό είχαμε δει τις πρώτες φωτογραφίες του Warcraft το φιλμ που ετοιμάζει ο Duncan Jones και περιμένει ολόκληρη η gaming κοινότητα. Τώρα έχουμε τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα υλικού από την ταινία, ένα teaser που μας βάζει σε πολεμικό κλίμα έτσι για να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τη μεγάλη σύγκρουση.

    warcraft

    Η πρώτη λοιπόν μάχιμη γεύση που μας χάρισε το κινηματογραφικό Warcraft έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες τους fans να τρώνε τα νύχια τους από την αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα που θα απολαύσουν τον Ιούνιο του 2016.
    Όσο για τους ρόλους στο φιλμ αυτοί έχουν μοιραστεί ως εξής. Ο Dominic Cooper θα ερμηνεύσει τον Βασιλιά Llane Wrynn, ο Travis Fimmel τον Anduin Lothar, ο Ben Foster τον Medivh, ο Ben Schnetzer τον Khadgar, η Ruth Negga την Lady Taria, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε τον Clancy Brown ως Blackhand, τον Toby Kebbel ως Durotan και τον Robert Kazinsky στο ρόλο του περίφημου Ogrim. Τον τελευταίο εντυπωσιακό χαρακτήρα δημιούργησε η Industrial Light & Magic με υλικό που πήρε από τα original World of Warcraft παιχνίδια αλλά και φωτογραφίες του Kazinsky.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles